Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

29 June 2009

Lagi Foto Family Day

Terima kasih lah kepada Cik Fazliana yang sudi mensedekahkan juga foto-foto Family Day. Bersama ini saya upload kan foto-foto terpilih bagi mengambarkan suasana Family Day di FRIM,Kepong yang telah kami lalui...layan yaaaaa






Waaah...Yati masih sempat memberi petua orang tua - tua kepada anaknya



Gelang sape laaaaa tu....lip lap - lip lap



Cube teka...siapa yang akan bagi kite makan nasi minyak nanti......??? cube teka siapa diaa.....







Laaaa....kesiannye..tak de sape nak tolong pak cik..........berat ke???





Hairan betul...bola tu tiga je...tapi apakan daya...pandang je laaaa....( ape laaa salah pak cik )


'Eh eh...nak kemana tu roda..?..hai...kenapalah roda ini bulat?? konpius den' - Faz

' Sape laa yang bertudung merah tu...tapi, siapa pula yang lain tuuu' - Crew


Begini ya ...anda boleh memilih cara yang sesuai untuk menggolekkan roda ini....tapi..kenapa kakak baju biru tu golekkan roda kebelakang??hmmm



Yaaaa.... inilah dia jaguh sebenar ...di import khas dari Sijangkang, Klang....Gaya yang penuh sensasi lagi betulllllll..............

"I pemalu orang nya...Alahai....." ( teka ..siapa saya)


Gaya terkini model - model Zon 5....... ( Carik objek yang tidak berbadan ....)


" Dari tadi asyik aku je yang kena pegang hamper ni....dah nak jatuh bahu ni.." - Mr Khai



Bila Mr Zack MENARIK orang yang duduk diatas guni.......


Bila Mr Zack DITARIK orang ketika duduk diatas guni....

Betul ke arah yang dituju ni Cik Mus.. sampai berpusing kain haah... pastikan kita DIJALAN YANG BENARRRR.....



Teka siapa yang dah laaaaaaaaaaaama menjamu nasi minyak???
p/s komen/coretan yang diberi pada setiap gambar hanyalah sekadar gurauan. Tidak ade kena mengena dengan yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia....
Terima kasih dan SYUKUR...

1 comment:

masni qisrine said...

meriahnya..ihihihi.....siap bertopi2 lagi tu

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh