Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

07 January 2010

Rumah Idaman...sabar-sabar-sabar...

07/01/01

Di Tahun 2009 banyak kawan saya dan suami dah dapat masuk rumah baru. Tahniah kepada Azie, Kak Didi, Azli, Chipu, Art-shareena yang sudi menjemput kami untuk house warming party..buat kak Irra yang sedang menunggu property tu siap...sabar yer..





Tak sabar tunggu umah siap. Selagi tak siap, selagi tu la asyik mengira bajet..selagi tu laaa jugak asyik berangan nak beli itu dan ini...sekarang ni setia pula melanggan majalah Anjung Seri.....kononnye nak cari idea nak hias umah...dengan bajet yang ader...

Ayuhaiii....tak sabarnyer....

3 comments:

m.q said...

this yr dtg housewarming rmh akak pulak yer
hahahaha

Mrs Azuhaizat said...

syoknya hang linda dah tak lama lagi nak dapat rumah idaman, bila la aku nak dapat rumah idaman ni?

ibusumaiyah said...

m.q : Tungguuu...

Tie: Nanti hang balik m'sia hang boleh dapat yang lebih lagi....ehhe

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh