Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

15 February 2010

Fuh!..tapi tak siap pun lagi...

Isnin
15.01.10

Hari kedua mengetuk umah baru lah konon....tapi tak berpeluang nak merasa duduk umah ni... semalam Daddy dah start pasangkan lampu dan kipas di hall dan bilik-bilik yang tak memerlukan drill di dinding batu..sebab lupa nak bawa drill....so ari ni kononnya nak sudahkan kerja-kerja meng'wiring...tapi nampak gayanya tak abih jugak..sebahagian besar dah buat...dah boleh duduk dah pun sebenarnya....mungkin minggu depan-depan lah buat pulak..kalau rajin esok lah kot..tapi Daddy cadang nak g kayuh basikal kat Bukit Cahaya...bestnye kalau menjadi...

Yang tak siap pasang lagi adalah..railing n accessories di sliding door n di tingkap master bedroom..then nak pasang lampu kedua di dapur..sebab point yang sedia ada cam tak sesuai plak..tak kena ngan teknik pencahayaan di dapur...ewah..cam tahu je...tapi tu semua Daddy la yang tolong buat...saya?? tolong suakan ape yang patut jer...pastu tu ukur yang berkenaan...

kami tunggu sampai lepas maghrib..nak test semua lampu n kipas...wahhh....bangga tul ..cerah satu umah..ehhe...duduk lepak di depan umah..nyamannyer rasa...jiran-jiran belum masuk lagi..tapi jiran sebelah umah kami dah 3 malam tido di umah nyer...dah berkenalan dah...

Ntah bila adik saya nak masuk umah ni?

Umah kami?? adeh..tak sabar nak tunggu umah Daddy siap...nanti..Daddy kena buat wiring lagi...ehhe.....

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh