Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

29 March 2010

Yeahaaaa.....Daddy Menanggg!!!

Alhamdulillah.....syukur pada Allah...

Kalau diikutkan..nama Daddy ni..jarang ada luck..Walau berpulau hadiah masa apa-apa event pun...nama Daddy tak pernah sangkut ....jangan kata yang GRAND..yang hadiah cikai pun tak lekat namanya....nama ibu?....pun sama gak...jaaaaranag lekat kalau ade mana-mana cabutan bertuah..kat mana-mana event pun...tapi ari tu Bendahari buat cabuatn bertuah.untuk SEMUA staff dapat hadiah...haaaaa..yang tu dapat laa....

Tapi kali ni....nama Rosidisyam Samsudin naik....sebagai pemenang UTAMA dalam cabutan bertuah di HOME DECO FAIR di Stadium Melawati Shah Alam...hadiah ape?...dapat set Dinning Table dari Casarano bernilai RM 3500.00.. Cabutan dari borang masa booked lantai kayu di booth INOVAR Floor...

Masa ari first pameran tu...kami g serbu..beli set hub +hoob + oven , TV , mesin basuh, DVD palyer, katil dan booked untuk buat lantai kayu..so semua yang dibeli tu dapat borang...dalam 5 borang yang di isi...hanya satu jer yang ditulis nama Daddy...lain semua nama Noor Maslinda Md Zain....

Nampaknya...nama Noor Maslinda Md Zain tak de rezeki nak dapat hadiah malam ni...tapi tak pe...ade share lah jugak...sebab yang beriya menulis borang tu..noor maslinda tu la.....hehe...

Gambar?..tak de...sebab terkejut sangat...tak ingat nak amik gambar...nak turn balik snap gambar pun dah segan....tak pe la...esok bila set meja tu sampai kat umah...amik gambar n boleh post kat FB n sini....

Now ni nak tido dah...esok kerja....

1 comment:

m.q said...

wahhhh...tahniah...

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh