Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

10 April 2010

HASRUL A.K.A 'Y' - di ICU..

HASRUL bersama WIFE nyer....

Salam...ini member aku masa sekolah rendah..SEKOLAH RENDAH KEBANGSAAN GELONG GAJAH, BERUAS, PERAK.(SKGG)

Petang jumaat (semalam), Faisal Abdullah -juga member kelas masa darjah 6 dulu  bagitau yang Hasrul x-cident  dan dah 3 hari masuk ICU. Taksedar lagi sampai semalam..Innalillah...terkejut dengan berita ni..Aku buka FB dia dan COPY paste berita yang ditulis oleh Wife Hasrul dalam wall dia ke dalam status aku... Dah rancang nak melawat dia n wife ari ni ..petang ..sebab pagi kena g kelas menjahit dulu...then bila balik umah...Daddy plak kena g Kuala Selangor..ada emergency case  katanya...nak kena buat switching la tuu..sebab semua peralatan keselamatan di bawanya...semoga Daddy dilindungi Allah dalam menjalankan urusan kerjanya..switching tu BAHAYA oooooo....

Berbalik kepada cerita member aku ni...Info terkini pada petang ni..dari faisal yang dah g melawat dia ngan Pazil..yang Hasrul dah ada kemajuan sikit..dah mula sedar..tapi masih mamai..dia tahu siapa yang datang melawat dia tapi tak leh buka mata sebab ada luka di bahagian tu..mmmm...masih ada darah dalam kepala dan akan dibuat pembedahan pada ari isnin ni...InsyaAllah...now ni masih di ICU..

Waktu aku menaip ni...aku amat berharap dan sentiasa berdoa Hasrul akan selamat disembuhkan...Semoga Allah memberkati usaha doktor pakar yang merawatnya...dan di beri kesembuhan yang sepenuhnya kepada dia...untuk wife hasrul.. semoga wifenya tabah dan bersabar...isteri mana yang tak sedih bila berhadapan dengan perkara seperti ini...tak dapat nak bayangkan saat wife dia dengar berita kemalangan tu...harap sangat semoga wife dia tabah dan banyakkan berdoa pada Allah...(walaupun diaorang tak kan baca blog ni )...kerana Allah sahaja yang dapat menyembuhkan dan seterusnya mengembalikan dia kepada wife,keluarga n rakan-rakannya...

Amin..

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh