Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

28 April 2010

Ngabiskan Suara diGenting Highland

Salam...
First time g genting masa darjah 5 kot..lebih kurang 20 tahun lalu..haaa..ni ade trip rakan seopis ke Genting plak...ape lagi..join je la...best kalau g reramai...yang tak berani pun jadi berani nak try benda-benda yang menakutkan (bak ayat cik abang)...hehe..betul tu..bila ade geng..baru best..boleh eratkan silaturrahim yang dah sediakala erat ni...ape pun..layan gambar lagi best dari bercerita panjang..kan?....

Pemandangan waktu petang lepas check in

Malam...

Pagi..terang kan? Pemandangan dari tingkat 12 Theme Park Hotel

Masih cun..

Subhanallah...cun kan?..ehhe

Indoor Game di First World - Satu family bayar dalam RM 109.00

Amira naik Dragon kali ke2

Ibu..bab melanggar orang ni...boleh la tahan..hehe

Qaseh nak peace..mmm..jadi ape tu?

Daddy n Qaseh..

Amira...best la tu??

Sampai tertidor Baby...


Dalam bilik...baru nak g sarapan

Indoor game bermula..Daddy n Kakak Amira warming up dengan buaian laju ni...Amira suka sangatla ngan benda gayat-gayat ni...satu family bayar dalam RM125.00 untuk indoor games

Wah- wah -wahh..

Amira kata tak best yang ni..sebab tak tinggi sangat...amboi-amboi..Baby kat sebelah tu dah kelat dah mukanyer..Ibu kat bawah ni pun kelat gak muka...RISAU...

Bukan dipinta Jadi BEGINI...ikan tu ade ketumbuhan di wajahnyer...MasyaAllah...

Haaa..ni nak terbang ngan Kapal Laut Terbang...!

Turn Daddy, Abang Mie n Art plak terbang...

Kakak Amira pun suker langgar ?...ish ish ish

Best Friend Kakak Amira - Alya

Haaa...ape ke namanyer ntah yang ni...tapi..boleh tak keluar suara di buatnyer...try aar kalau berani..!

Ros n Alya, Ibu with Amira n Baby, Shareen ..mana Darwish?..Ish Ish...jalan sorang...

Ade banyak lagi gambar..nanti update lain ..dalam h.set Daddy tak upload lagi...hehe

Sekian..

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh