Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

27 June 2010

Quality Sunday..

Salam..

Semalam kami g Home deco Fair (Metrojaya) di Stadium Melawati, Shah Alam lagi...hasrat di hati nak tgk-tgk wall paper dan tinted untuk tingkap n sliding door umah aku....haaa..wall paper tak jumpa..tapi jumpa tinted!..sebijik cam yang Tony pasang kat umah dia..23 hengget semeter untuk 2 kaki lebar. ..mmm and ade gak kami g kedai kereta yang pasang tinted kereta tu...deme ade gak serviss pasang tinted di umah-umah...yang hitam rm3.50 meter persegi - bekal n pasang...yang cam hijau biru etc..rm6.00 meter persegi -bekal n pasang gak....mmm..dalam kira-kira tu......sliding door ajer dalam rm250 - 450 kena sedia..ikut la pilih yg mana....adeh..bila tak de..mencari -carik sampai satu dunia di hebohkan (dalam FB hehe)..bila dah jumpa..tak tahu plak nak pilih yang mana satu..sebab semuanya berkenan..kang amik semua..taruk kat semua tingkap ..haaaa baru betul..

Hari ini..AHAD...cadangnyer tu memacam nak di tuju..ke Home deco balik laa...nak ker GM (general market) laa...tempat baru depan Jasco Bukit Tinggi..nak ker umah Setia laa...last-last mengemas umah, memasak...then dah malas nak kuar...even kuar ke halaman umah pun malas...mira n  qaseh jer main kat luar....daddy kena lah gak ikut...basuh kereta.....tapi pendek kata..rasa best plak lepak kat umah...dalam sebulan ni...memang murah rezeki kami...setiap minggu ade je jemputan kenduri...sampai ke Kluang kami bertandang...minggu ni je tak de...so inilah masa kualiti yang di cari...

Malam....ingat nak jahit baju yang dah sebulan terbengkalai tu...tapi..cam nak masak puding lah plak...dah lama ku tinggalkan resepi puding caremel jagung yang pernah di cuba dan tak menjadi itu...malam ni nak try lah lagi...menjadi?...ntah laa...rasa tu cam ade lah sikit...rupa jer cam pelik sikit...

tgk je la gambor ni....hehehe





sekian....

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh