Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

12 August 2010

Gegata dah OK?...

Salam...

Wahh...rasanya masa mula menulis dalam blog dulu, aku ade cerita pasal penyakit gegata ... well....Alhamdulillah...sejak ambil ubat dari doktor di Klinik Soraya dan mengamalkan beberapa pantang...akhirnya..memang berkurangan lah gegataku itu...malah boleh di katakan..tak de dah pun aku di serang gegata lagi.....ehhhe..Alhamdulillah..syukur sangat...

Now ni...(dah lama gak la..) aku dah tak kisah makan makanan laut...especially ketam dan udang yang memang aku sukerrr sangat....duduk dalam ruang yang ber- aircond suhu sejuk pun tak de gatal-gatal datang serang kulit dah.....cume beku jer ....ehhehe

Apepun...nasihat dari ku...kalau ade gegata tu g la jumpa doktor...boleh gak guna garam...tapi untuk melegakan diperingkat awal..ok.....nak ok lagi...leh jer g jumpa pakar..tahu la nanti dia nak kasik ape ubat nyer..janji kita bagitau sakit kiter betul-betul laa....hehehe  :)

kisah gegata ku ade dalam link INI  dan INI....

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh