Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

25 October 2010

Dunia Amira : GimStar Championship...

Dapat surat dari tadika..berkenaan penyertaan amira dalam Gimnastik...ibu dah rasa lain macam...sebenarnya..lebih kepada...stigma ibu pada sukan seumpama itu, ada sedikit kurang sedapnyer...:)

24 oktober 2010 (ahad)- seawal pagi dah kena bangun untuk membawa amira di pertandingan Gimstar ni...berdebar jugak laaa memikirkan apa yang akan amira pakai untuk acara tu nanti...teacher dah pesan..pakaikan uniform sekolah jer dulu...

Sesampai jer di Sapura Smart International School di subang..kelihatan ade mak-mak yang membawa baju ala-ala atlet gimnastik... menyangkutkan baju di tempatnyer....adehh...pening dah aku memikirkan...jangan laa di pakaikan yang pelik-pelik pada bebudak ni....

Ok...mari kita tengok gambar sambil bercerita yer...

             di Awal ketibaan amira...:)

  Berbaris untuk pendaftaran  (rock jugak anak ibu nih...ish ish ish)


   Dengar taklimat dari judges....
         
Ini dia gaya 'lentik' Amira...rasanya ibu dulu lagi tinggi leh buat ooooo
  
 Cecahkan kaki pada kepala...daya kelenturan di nilai...Baby jadi penyokong setia pada Kakak Amira tuu...


Amira dapat madel..terbaik dalam tadikanyer....boboy itu..namanyer majidi (terbaik lelaki)


 " kak..Amira ni yang tertinggi markah dia antara semua peserta..." teacher sham memberitahu ibu
(satu lagi tu madel penyertaan...semua peserta dapat...)



Wahhh....anak ibu dapat Best Perfomer yerrrr...TAHNIAH....tak sangka cucu orang kampung ni leh melenturkan badan ....ehheeh...
ape pun...mungkin setakat ini sahaja penyertaan Amira dalam sukan Gimnastik ini....:)....ibu dan daddy kurang berminat untuk meneruskan / menggalakkan anak-anak ibu terlibat dalam sukan yang sebegini....:)...kalau memanah?...menembak?....Renang?  Teakwando?  Silat? Piano? ...itu ibu suka....ehheheeheh

Bukan lah nak mengongkong minat anak-anak...cuma nak memberi panduan jer...biarlah sukan dyang diceburi itu memberi manfaat padanya...bukan memudaratkan dirinya....banyak lagi sukan yang boleh/akan diperkenalkan kepada Amira...

TAHNIAH SEKALI LAGI BUAT AMIRA FATINI BT ROSIDISYAM
DENGAN MARKAH TERTINGGI DALAM ACARA GIMNASTIK....6 TAHUN...
                                               :)

3 comments:

m.q said...

hebat tul mira ni

Watie Rose said...

fuyooo....

ibusumaiyah said...

haha...si qaseh adik dia pun mengamuk nak golek-golek atas trek tuu...

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh