Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

04 October 2010

WOW....raya sakan nampak...

Salam...

Sekali-kali tidak pula rasa nak tinggalkan blog kesayangan ni....ala bucuk-bucuk ibu ni....tapi bila di tengok-tengok....wahhhhh.....dah sebulan gak aku tak update blog.....kenapa yer?....jap nak pikir....think-think-think....owhhh....mungkin sebab :

1) Sibuk pindah umah
2) Sibuk pack dan unpack barang-barang
3) Line tepon umah lama dah kena potong...streamyx jalan lagi...tapi....camner nak online?..kat mana nak di connect nyer?...
4) Tak leh pasang kat umah baru  lagi....sebab orang TM kata.." itu kawasan baru lah kak...permintaan tak de lagi..ikut dalam rekod pun..akak sorang jer yang barui mohon..."...( pelik tul...tak caya aku!!)
5)Dah cuba log in dari server opis...tapi malangnyer...dah kenal block....sesetengah jer yang kena block...dan PC aku termasuk dalam golongan yang setengah itu...huhu....kalau nak update kena g PC sebelah...tapi...kemalasan mengatasi segalanya...
6)......sebab yang munasabah gak kot.....aku SEDANG SIBUK DENGAN REUNION SEKOLAH AKU....heheehehe.....

Hahh...camner lak aku boleh update blog pada hari ni?......jeng -jeng -jeng....

......syyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....ini perlu di rahsiakan...sebab member aku tak bagi kecoh-kecoh...

so...lain kali boleh la aku aktif kembali...:)........

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI....(belum terlambat kan?)

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh