Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

05 December 2010

Entry B.O.S.A.N......

Tak payah mukadimah lah yer....nak terus terang jer....

Geram betul laaa...geram..geram....

Ggeram betul ngan broadband CELCOM  ni....tak menghangatkan hidup punnnn....menghangatkan hati ade laaa....nak update blog pun payah....dari kul 8.30 tadi asyik disconnected jerr....nak dekat 10 kali connect kan  balik......kadang tu tgh syiok baca paper online....tetiba PEGUN.....dan ilang bila nak browse....bertuah tulll......

Ni tengah sabor jer ni....sebab Line TM tak de lagi....kalau ade sok....kompom aku tukar  atau hentikan terus CELCOM Broadband nih....sakit tul jiwa guna benda tak efficient nih....lelama makcik yang sakit jiwa..marahkan berokben nih sensorang....

Bila laaaa TM nak pasang cabel kat jalan umah aku nih,...tak de ke jiran-jiran aku yang g mendaftar tuk pasang line TM kat umah diaorang?...masih aku sorang jer kerr?..alahaii....nape gituu?..sape nak jawab tuuu?

Penat la pakai broadband nih....penat ..penat..penat.....

Sekali ade jer line TM nanti....babai la broadband ni.....TAK NAK DAH YANG LAIN.....

Tapi...bile cik TM nak korek jalan umah aku ni....huhuhuhu

2 comments:

kak zit said...

ish,,,ish,,Tringin gak nak broadband bila travel or balik kg..rupanya x leh diharap ya..

Watie Rose said...

Linda, agaknya rumah ko tu jauh dari org ker...ish..ish..meh pinjam broadband maxis aku...hehe

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh