Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

13 January 2011

Bibit2 Meninggalkan Mu......

Salam.....

Hehehe..ini dia bibit-bibit tindakan aku untuk meninggalkan KESAYANGAN ku..si NOKIA dan rakan-rakannyer...masa survey geng NOKIA ari tu...Aku survey juga la geng-geng phone pintar yang di hebohkan best , hebat, bergaya, sensasi sangatlah tu kan...sampai celcom, digi ,maxis n bagai lagi siap rebut offer macam-macam smartphone dengan pakej langganan mobile services yang menarik minat ramai!! haishhhh tepikat aku...blink-blink gak laaa mata ni kan nak study pasal pakej nyer..nak pahamkan kepintaran  phone pintar ni lagi....huhuhu...sampai jadi rajin lah mentelahaan internet n tanya member aku si yoolanda n jijah pasal iphone n BB depa tu...heehehe


/
/
/
/
/
/
/
/

Jom tengok-tengok ape yang aku tengok-tengok ari tu....:)
/
/
/
/

ini diaaaaaaaa  Blackberry Curve 8900
Promoter kat kedai tu pun...beriya benar menghasut beli blackberry dari beli Nokia KESAYANGAN aku tuu....harga pun memang blehblah  la gak....maklumlah...ade org nak sponsor kan....kenalah jugak jaga kebajikan SPONSORor kiter....:)..kan daddy kannn...



Ini BB BOLD...ape series yer??? ntah masa carik gambar ni pun tak de plak namanya...tapi..yang ni mahal sikit lah dari CURVE di atas tu...kiranya dalam RM1300 laa..ade warna putih gak...featuresnya yang hi-N laaa...boleh di katakan tak terjangkaulah pikiran aku nak mengejar kecanggihannyer tu...NOKIA N70 pun aku tak reti nak buat lebih dari msg n call  n alarm ...ini plak BOLD series...huihhhh...


Blackberry Storm......feuuuuwwwwwhhhhh......memang tertarik habis...promoter pun promote giler-giler punya lah suh amik yang ni....aku memang berkennaaaaannn sangat...harga pun dalam RM1100 jer ..harga lasttt dia tawar kat aku setelah aku TOLAK...tak nak beli...hehe....sebab aper?....sebab TOUCH SCREEN maaaa.....sponsoror aku...kan dah slash zasssssss menda yang sentuh screen nihhh....ape lagi ??? kemammm jer laaa...ehheheeh


I-phone4.........
Aduh...bersinar mata aku intai menatang ni dalam cermin....tapi...baru senyum - senyum kat daddy sisponsoror....dia dah jeling.....so aku pun saje je la tanya harga....wahhhh...harga boleh tahan...ingatkan RM3000 ke aper.....lebih kurang harga sebelum di beri special price BB Storm tadi jer...lerrr....ok sangat....KEMAM lagi....sebab tuan sponsoror tak berkenan...katanya " amik yang 'light' sikit la....beginner.....khatam dulu yang mudah-mudah...."

huhu BAIKLAH .....heheheheheheheehe

2 comments:

Watie Rose said...

wah nak pakai BB pulak...

ibusumaiyah said...

huhuhu....nak tu memang nak macam -macam...hehe tapi...bila tang bab guna..adeh...akulahh yang ketinggalan zaman...

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh