Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

27 January 2011

Dunia Qaseh: Sakit-sakit pun ade ati nak shopping....

Hari ni turn ibu jaga qaseh di wad...mmm...kali ni lama lak kena tunggu turn untuk pindah ker wad single room...:) agaknyer sampai nak kena discharge lah kot tak dapat tukar bilik ....huhu

...qaseh dah penat kena baring jer....dia ajak g jenjalan walaupun nampak cam tak berapa kuat lagi nak jalan lelama ...tapi ..aku pun boring gak dok atas katil ni...nak online pun dok jenuh angkat laptop....payah lak dapat coverage tuk brokben kat wad ujung ni...jenuh halakan ke kiri...senget kebawah...congak keatas...riba gaya pengantin, riba gaya korporat...memacam gaya........

Cerita shopping qaseh kat sepital.....hmmmmmmmmmmm..........

Qaseh nak toys yang ko-op sini jual....ehhe...kalau dari pengamatan aku...rege kat luar tu...dalam rm 5 hengget boleh dapat...tapi kat sini...rm 14.90 ooooooooooooo....adeh...jenuh pujuk qaseh TAK beli toys...saje sedap mulut menyebut jer qaseh ni...kang buat baling kat lantai jer...tak pun jadi peluru waktu gaduh ngan kakak mira.....yang ade sekotak kat umah pun di wat tak nampak jer.....

akhirnya..dah berjaya pujuk qaseh keluar dari ko-op tu...jumpa lah deretan jualan buku kanak-kanak...haaa ..yg ni kalau qaseh tak nak beli...biar ibu yang pujuk qaseh supaya NAK.....hehehe...


dan dgn itu...


ini dia buku -buku yang di beli...buat baca boring-boring anak beranak ni kat sepital....3 - rm 10...ibu shopping 6 ....melebih-lebih ibu ni....





  Yang ni?...ini buah tangan dari En Ahmad zawawi dan kak linda (nama sama)...hehe..

Buku tu sat g kompom kak amira akan rembat dulu.....terima kasih sudi datang menjenguk...nanti datang lah lagi...sebab qaseh ni..insyaAllah ...'holiday In' lagik disini kalau tak jaga makan...huhuh

Cepat sembuh yer qaseh cayang......sian ibu tgk qaseh dok kena drip jer.....

2 comments:

ummu said...

assalamualaikum Linda
sedihnya,tak dapat ummu bayangkan drip2 yang ada di tubuh kecil qaseh.baik-baik ya qaseh, sayang.take care ...

ibusumaiyah said...

:)....terima kasih ummu...qaseh pun cam dah fobia bila nurse datang pegang tali drip dia...insyaAllah sikit ari lagi ok lah tu...

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh