Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI -terketar-ketar aku wat entry nih...

  1. Sila letak header image
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR LAGI dan linkkan ke entri ini
  3. Lagi ?? tu jeee.. tak susah ponnnn .. kan kan ?


....ni kira aku copy n paste bulat-bulat dari blog BEN ASHAARI....

TERKETAR-KETAR aku nak wat entry ni....dah la tengah GAYAT nak teman bos ngadap BIGBOSS nun dipuncak nun jap lagi...lepas lunch...di gayatkan plak lagi ngan due date  GEGAR dari BEN ASHAARI......walaupun temankan ajer...tetap gayat..aku ni memang jenis gayat punya orang......

ni nak tumpang gegarkan ape yang di minta tuk gegarkan....gegarkan BLOG dia...:)

25 comments:

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

sumaiyah_nda said...

Waalaikummussalam...:)

tq singgah...:)..ni ontheway ker laluankehidupanku ni...:)

i am DiDa said...

Salam menggegar & Follo dari blog BA...kump 1. .... (",)v

Rusydan Ashaari said...

singgah sini dari blog ben ashaari(kump.3 no.87)..
keep update ur blog k !!
salam kenalan

K.zoe said...

i folo ur cool blog!! :) coming from Group 3 AB segment! :)

kambeng.karbonat said...

datang menggegar dari kumpulan 3. :D
singgah baca entry sini.

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : RM5000 untuk dimenangi dengan Cheapskate? Wow!
and : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

sumaiyah_nda said...

Selamat ziarah semua...ibusumaiyah pasti akan ziarah n follow anda semua..:)
buat fauzie jasmani ..sudi-sudikan diri tuk folo disini...tqvm..:)

anismelon said...

salam..singgah gegar kt sini..dari kump 2 no56..:)..salam perkenalan..follow kamoo..

shahrihan said...

salam..dtg gegar cni..
dri kump 3..
follow kamu..

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. kita satu geng la kamu. nadh num 74 dalam group 3 ni. .;)

Nadh Takkan Pernah Berubah

frhna ! said...

hai . singgah dari segmen bro ben . kump 1 num 51 :) salam kenal && jmput singgah blog saye kaeyh ^^

Nazurah Mohd Noor said...

datang gegar dari kumpulan 3 . *kite same group lah (:

cik zureen said...

salam perkenalan.. reen tgh rajin nak gegar-gegar blog ni..

s.y.A.f.i.r.a_a.Z.m.a.L said...

go go go !!! terjah blog kome.. ahakxx salam kenal dari aku.. blogger group 3 = NO.11... follow mellow.. n keep in touch k =')

osHin said...

salam gegar dari blog ben kump 1 ~ no 74..

jom singgah sini
http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/cara-mudah-dapat-backlink-sebanyak.html

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

cik najihah said...

jalan2 pagi kat sini :)
nice blog :)

Rin_Aff said...

gegar blog comel ni...

follow u..

keep in touch ya!!!

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :) Jom jenguk blog Arol nak? [BLOG AROL MUBIN]

cik Ida said...

Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
ida dari kumpulan 1 (no.61), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Ly_Tulip said...

Salam Gegaran: satu Hari Seratos Blog.. Menyambong gegaran ke kumpulam 3 setelah tergendala oleh kemalasan semalam.... Menggegar kumpulan 3 yang sepatot nya di gegarkan semalam... Heheh

Kalo free, lawat la sy.. :)

ilanilyana said...

wuhuhuu dtg follow dr segmen BA ;)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh