Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

27 April 2011

BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH : Gigit jari aku wat entry tuk segmen ni..

Assalamualaikum....

GIGIT JARI HAKU...ntah sempat lagi ker tak nak join segmen kat blog en ben ni...

 Gigil aku menaip...dah la opis ni sejuk tahap nak beku dah tulang sum-sum aku ni.... gigil lagi lagi nak join this segmen.......jenuh mikir nihhh...sebab banyak sangat kenangan masa sekolah dulu nih....ari tu nak join segmen satu blog ni...tak sempat!...citer pasal sekolah lah gak...

JOM TGK APER CITER AKU...(Menaip sambil ketar ni....nak kejar masa ni...kononnn)

  segmen : Perkara yang anda tidak boleh lupakan bila bicara tentang SEKOLAH !


" Perkara yang anda tidak boleh lupakan bila bicara tentang SEKOLAH !  "
  1. image Letak header ni ..
  2. Tajuk : BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH .. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Ceritakan apa saja kenangan ( pahit atau manis ) bila korang terkenangkan bekas sekolah anda .. samada bersama rakan , guru atau kegiatan kokurikulum anda .. tak kisah laa.. janji jangan lucah atau mengarut ! Aku tak tanggung yer .. hehe..
CERITA KU...

Suatu masa di tingkatan 1 tahun 1991...

Cikgu SEJARAH : Sapa yang buku dia saya baling kat luar....sila kutip dan BERDIRI KAT 
LUAR SEPANJANG KELAS SAYA!!!

Sorang-sorang kawan aku kena baling bukunyer ....ade gak laaa yang tak kena baling buku tu....fuhhhh.....aku dah kecut dah...buku aku ni aper citer....lama tunggu turn aku...at lastt...

Zasssssssuuuuuuussssssssssss.....

Aku pun berjalan lah keluar bila nama aku di panggil then buku di baling keluar....hahahahaha
kena berdiri kat koridor sekolah selama kelas cikgu sejarah itu...tak ingat berapa minit ntah....ramai gak laa yang kena sidai muka kat luar tu....sebab....

Dapat markah tak memenuhi piawaian dalam exam tuk subjek SEJARAH.....sekali ngan buku-buku kena baling...walaupun jawapan kat kertas jawapan lerr....ade kat cikgu lagi....


member kelas sebelah : 'psssssttt...korang kenapa?...ni mesti kes sejarah  nih....

Tu je lar...kisah ciput aku....;)


***dah lebih seratus perkataan dah kot....mmmm...

4 comments:

Alya Esprézzo ✿ said...

cakk cakk..hehe teringat zaman sekolah, singgah dari blog abg ben ! jom vote abg ben kat sini :)

http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

SHM said...

singgah dri blog abg ben..salam ziarah..

sumaiyah_nda said...

alyasprezzo : cak-cak...:)

SHM : singgah lagi..;)

FizA said...

zaman sekolah paling best kan? ^^

singgah dr blog abg ben & follow.. :)
kalau rajin singgah la..

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh