Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

28 April 2011

JAWAPAN TUK TEKATEKI GAMBOR DADDY n .....?

 Assalamualaikum....dan Selamat sejahtera semua...

kuikuikui ( senam pipi dulu..)

Semalam ..aku wat CONTEST tuk rakan-rakan setia di FB ku...;) ...terima kasih pada mereka yang menyertai contest tersebut....Contestnyer senang jer....TEKA SIAPA YANG DIRIBA OLEH DADDY....

ini gambor nyer...

"TEKA SIAPAKAH YANG DI RIBA OLEH DADDY...AMIRA @ QASEH??"

Hadiah yang di tawarkan adalah ..:
1) Nescafe 3 in 1 sepeket kecik
2) hi-tea bersama si kecik dalam gambor tu..
3) Jadi pka tuk semak jv-jv selama 2 jam...

TAPI!!!!!!

depa sumerrrrr TAK MO hadiah yang di tawarkan....fuhhh!!!! legaaaaa....heheheehe

mACAM-macam pesen jawapan ...well ..itu semua just for fun...no feeling-feeling pun....

kawan seopis try teka..
kawan lain opis pun try teka....
kawan seFB teka..
Kawan sekolah rendah pun teka..
kawan sebelah kampung pun ade gakk....
Mak sedara budak dalam gambor tu pun teka....mmmmm

BEST LAH KORANG....made my day tau.....

wat kerja pun hepiiiiii  jerrr.....

Antara yang jawapan mereka adalah :....
1) MIRA
2) QASEH
3) Anak 'honey' aku.. ..hahahaa ni kerja si azrai n hani lah ni....provok jerrrr ...kuikuikui
i tak amik ati pun....;)
4) si shareena n kak pot NGELAT...bagi 2 jawapan sekali - MIRA & QASEH
updated 5) TIZ ZAQIYAH?...ini duan minat tia sgt lah ni...anak aku pun dia kata Tiz Zaqiyah....aduyai...

 ni bukti jawapan -jawapannyer....





p/s....kalau nak baca komen diaorang...klik jer la kat gambor tu tuk gambor yang lebih besau...
Dannnn.....jawapan nyer adalahhh.....

jap-jap...nak berterima kasih dulu pada peserta-peserta yang begitu baik hati menyertai contest ini tanpa MENGHARAPKAN HADIAH.....huhuhuk....(nak promote blog diaorang gak..klik kat nama yang ade line naaa)

kak zit,shareena, kakpot,
azrai, mak cik Ain jan, zunani, fie za, Duan Mat Arip...


JAWAPAN NYER ADALAH....

.
.
.
.
.
.

A.M.I.R.A  lah yang sedang di RIBA oleh daddy.....

sape yang jawab betul???....hehehehe TAHNIAH....tak de hadiah naa...sebab dah tak nak kan..kan kan...ehhehehe

TQ SEMUA.....SEKIAN WASSALAAMU...:)

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh