Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

07 April 2011

Keadaan aku 4 Minggu Lalu.....

Ini lebih kurang mewakili bagaimana keadaan aku dalam 3-4 minggu yang lalu........sebab aku jadi cam gambor-gambor bawah ni laaa...sila lah layannzz...



owh...tidak....masanya telah tibaaaa......


ayakkkkkkkkkk..........


I NEED something delighted TO EAT.......


Don't Disturb me!!!!


Cangokkkk.........tapi masih cute laaaa....muaaahhhaaa

.....kerja ujung tahun ....macam gini la lebih kurangg....UJUNG TAHUN kami....'extend' sampai TENGAH Tahun berikutnyer......



due datee...........


TETAPI.........

tetap rasa happy sebab AKU ADE KERJA NAK DI BUAT.......dan ..... WAT KERJA DALAM SUASANA YANG HAPPY.......ilusi diatas tu kira bersifat DALAMAN je laa......luar I nampak coooollllllllll......kehkhekehkehkhekhee....

3 comments:

Aida Awie said...

tension pon cumell jer..cam miaw2 tu.. hihi..

Miera said...

trima kasih ya ibusumaiyah.....=_)
i follow u first....

sumaiyah_nda said...

aida : miauw2 tu memang cute...innocent lak tu...

miera :..tq miera..nanti dah boleh sign in i follow u plak naa..;)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh