Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

14 April 2011

SANA - SINI - SINUN...SEMUA asyikkkkk BANGKU KOSONGGGG JERRR...

Tensen tul....geram...haku....grrrrrr.....
mana tak nyer...sana sinin sinun...mana-mana blog jer aku walking on the maya....musti ade header /entry/post pasal ni....sampai ke page sekolah kat fb pun ade.....tak leh jadi....
Cam mana nak join? Mudah je ...memula Buatlah apa2 entri/tajuk sekalipun .... then kena pastikan dalam entri  tersebutm, ada link ke blog ini (hasrulhassan.blogspot.com).
Pastu letak gambor ni ....nie header blog hasrulhassan.blogspot.com


ok done....ni adalah tuk join segmen untuk blogger baru yg follwernyer bawah dari 300 orang...
so jom terjah hasrulhassan.blogspot.com

3 comments:

hasrul hassan said...

Salam tuan rumah.
Actually segmen ni dah saya tutup semalam petang ... kejap je saya buka ... dari tengahari sampai petang. :)

Terima kasih sebb sudi wat posting ni .. :) walaupun saya tak dapat nak tunaikan untuk paparkan dalam blog saya .. tetapi sebagai ganti .. saya jadi follower .. ok?

confirm dia said...

akak..ctiknya templte^_^

sumaiyah_nda said...

bangkukosong: alaaaa.... ye ker....:(

confirm dia: tq...:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh