Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

11 April 2011

Stylish Blogger Award??>...wow.....:)

Assalamualaikum...
Suatu masa dahulu...seingat aku..blog ini pernah kena tag oleh zety..tapi dek kerana 'kejahilan blog' masa tu..n dah minta zety ajar pun tak de masa lak nak g menuntut..walaupun satu opis..makanya...tidaklah aku kutip 'tag' tersebut dari blog zety...

Tetiba....dapat award plak dari sahabat lama ku...suharti...wahh....terharu siot....makanya aku menuntut online lah cara nak kutip award ni...rupenyer....senang jer laaaa....yang aku jadi tak reti sangat dulu tu kenapa ntah....aku pun tak ingat naper.....


mmm.....jadinyer...inilah rupe award tu...dan aku letak di sebelah kanan tuk menghargai pemberian ikhlas mereka...(kot-kot la ada lagi yang nak bagi lepas ni...kuikuikui...perasan laaaa linda niii)....member aku cakap...kena wat assignment sikit tuk letak award ni...so..moh jawab soalan jom...soalan bocor... dah ade skema jawapan lagi...hik hik hik....kuikuikui...
As usual there are rules for these just so that this thing can passed on and on to others.


* to thank those who awarded me
Tima kasiiiiihhhhh sangat pada suharti....sebab sudi masukkan blog aku sebagai penerima award ...terharu sebab FIRST TIME DAPAT AWARD oooooo.....stylish plak tu.....'kat mana stylish nyer tu ?'...tima kasih sekali lagi...blog ni tak de style sangat....biasa-biasa jer...sebab tak sempat nak belajor lebih dalam lagi...
* to write 7 and few things about me
mmmm....banyak yang baru recently ni...tapi tak tahu nak letak yang mana satu....ok..aku try yerr
1. Baru fist time dapat AWARD
2. First time belajor nak letak award dalam blog
3. First time rasa happy dapat award...cam dapat duit banyak lak.....hik hik hik
4. mmm....aku dapat boss baru (for now)....2 lak tuu.....ehheeh
5. Tengah belajar dengan tekunnyer cara tuk berkebun....selama ini ku sangka tangan ku panas...tanam pokok semuanya meninggal sampai ke akar...now ni tgh berusaha nak hapuskan stigma/sumpahan tu...errrkkkk....
6. Tgh struggle menelaah bab laman tuk make over laman umah yang dah semak bagai tu....
7. Tengah belajar cara terbaik menjahit baju dari KAIN LICIN giler...(kain pasang baru beli semalam LICIN GILER..nak potong pun risau...)
*to award it to others to keep the cycle going
...tuk pertama kalinyer nak kasik award kat member blog i....terima lah...ikhlas dari ibusumaiyah...

semoga kalian terus berblog walaupun selalu DISALAHANGGAP dan DISALAHERTIKAN (jika ada )oleh orang lain yang geram ngan blog anda yang cun/berjaya/bergaya tu hik hik hik hik...(yg suka skodeng anda..n buat telahan sengsuka hati....sabor je la yerrrr.....janji blog kiter tak kaco orang....kankankan..)

http://bungacintamama.blogspot.com/
http://watieduniaku.blogspot.com/
http://amanirus.blogspot.com/
http://honey-nafascinta.blogspot.com/
http://adaapadgnaidadewie.blogspot.com/
http://bungacokelat.blogspot.com/
http://atreyu05.blogspot.com/
http://atashiinhiroshima.blogspot.com/
http://keluargakusayang.blogspot.com/
http://klinikummi.blogspot.com/
http://myraudhatulukhuwah.solihin.net/



Sekian.....

5 comments:

Atashi In Hiroshima said...

salam linda..award apa yg kami terima dari ko ni

sumaiyah_nda said...

ehhehe...penghargaan tuk blogger...
cara nya.. mungkin camgini..

1) copy gambar n soalan
2) wat entry n jawab soalan

...camtu jer kot...suka-suka...:)

sumaiyah_nda said...

lupa lak nak kasik tau...maksud aku..gambor award tu...ko copy ..:)

Aida Awie said...

emm? award? AJL ke? hehe..
anyway, thanks sgt2 ye... :)

Amani said...

apa pun tq dulu kat linda krn tag blog saya tapi masih kurang faham pasal award n soalan tu camne ye....hehe

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh