Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

23 May 2011

Bersiaran di Blog Bangku Kosong...Rasa Macam Muka Ibusumaiyah Masuk TV3 jerr...prime time ! ehhe

Assalamualaikum...


*
*
*
Nampak tak gambor diatas?...heheehe kalau tak  jelas..boleh klik kat gambor tu kasik besau...:)

Rasa terharu....bangga pun ade...hehehe...boleh tak nak bangga? tak baik?...ye la ye la...
tapi memang rasa gembira sangat sebab hari ni giliran blog ibusumaiyah plak dimuatkan dalam "Blog Pilihan Dengan Entry Terbaru Hari Ini" di Blog En HasrulHassan....a.k.a Bangku Kosong...tak caya?...ce klik sini..

Pastu dah habis jenjalan..qada' baca-baca entry-entry sebelum-sebelum ni...schrol lagi kat bawah-bawah...wahhh....ade laaa dalam "BANGKU BERLIAN" .....terima kasih... 

Dengan itu...amat berbesar hati lah saya untuk berterima kasih pada blog En Hasrul atas usaha beliau membantu blogger baru tetapi lama macam saya ni haaa...

Blog Bangku Kosong ni adalah salah satu blog yang SELALU saya lawati...kekerapannyer....setiap hari tu tu ade lah 3-4 kali ronda-ronda situn...:) ...bagi saya...BK , blog yang suka memberi tunjuk ajar, blog informatif, blog yang kemas dengan susunan ayat-ayat yang jelas menerangkan main point...Tak rugi melawat blog ini....betullll...tak caya?....cuba try test tengok klik link ni...http://hasrulhassan.blogspot.com/

Terima kasih sekali lagi untuk empunya blog yang sangat rajin n gigih n sabar dalam usaha memertabatkan dunia blogger ni....blogger bukan hanya tuk buang masa jer kan?...Tahniah atas usaha anda...:)..

Allah jua yang membalasnyer...

Segala usaha dan tunjuk ajar yang diberikan..saya dahului dengan ribuan terima kasih...Sekian (ayat copypaste dari email jabatan yang di karang tadi..:)..)

5 comments:

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum..wah..tahniah..

M Fizan said...

wah tahniah ibu..boleh jd popular lps nie :D

ibu pn dlm prsediaan ke obersi? sekapal lar kite..mne tau stu dek kn :)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

bukan laa...bukan study...:)

ummu said...

assalamualaikum Lind
tahniah ya

linda a.k.a ibusumaiyah said...

Waalaikummussalam..

jahidih : tq..:)

Ummu..: tq..:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh