Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

15 May 2011

Ingin Bersiaran Selalu di BK?

Assalamualaikum..

Tahniah kepada yang telah berjaya di senaraikan dalam bloglist BK...:)

Maaf kerana saya lambat sikit jenjalan terjah rakan-rakan sebangku...sebabnya...capaian kepada blog yang berkaitan agak lambat dan lembab....makanya...hehehe..saya sendiri pun kena banyak sabor...

Tapi....saya akan tetap terjah kengkawan sebangku dan lain bangku itu dari masa ke semasa....

kalau di opis plak lagi tak boleh nak harap sangat ...sebab server telah di kawal. Hanya boleh view , komen dan jerit kat shout box jer...tak leh sign frenz..:)...untuk blog sendiri?..masih boleh wat entry baru..:)


Owh...berbalik pada bersiaran di BK...kalau kengkawan semua ingin bersiaran SELALU di BK...maka kita kena selalu update blog..
wat lah entry sekerapa yang boleh agar kita selalu bersiaran di sana..:)

Selamat berusaha...:)

jap-jap.....apa itu BK?....hehehe...BK tu Bangku Kosong...blog en hasrul hassan ..lawat lah....http://ibusumaiyah.blogspot.com/
...eh eh.....aduh...selalu sangat menaip nama blog sendiri...tersasul lak menaip kat sini...aduhhh...

lawat lah...http://hasrulhassan.blogspot.com/..

3 comments:

not irene said...

tak pe lewat, dari tak lawat langsung...

kita ni golongan bekerja, ada priority ... kena ikut keutamaan.

Jahidih Saili said...

btl3..hehe..spy kehadiran dapat dirasai..

linda a.k.a ibusumaiyah said...

jahidih..a ah...harap-harap dirasai..:)

not irene : tu la...ade keutamaan yg perlu di utamakan...:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh