Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

10 May 2011

Jom Lepak di Bangku Kosong : Masih Sibuk Ngan Report ISO ibu...;)

Assalamualaikum...

Dari pagi lagi dah set...hari ni nak siapkan laporan semakan audit tuk ISO opis ari tu...
mmm siap dah 60%...lagi 40% sambung jap g lepas solat zohor....

Tapi!!!!!...sementara tgh break time ni....cam biasa teropong dulu bloglist yang di update....hehehehe
Nak join secepatnyer.....

Segmen dari En Bangku Kosong untuk blogger yang bawah 500 follower....wahhhhh kena sangat lah ngan blog ibu ni....blog baru nak taktih ni.....tumbuh gigi pun baru je bayang-bayang di gusi...;)


syarat 1) letak Jom Lepak di Bangku Kosong as your entri title...
syarat 2) letak gambor ni ...cam kiter wat ni...


ok siap....jom la join....en bangku kosong nak kumpul blog baru bebanyak....untuk wat JEMPUTAN HARI RAYA POSA nanti kot.....hehehehe....jangan mare yer en hasrul....ni sebab teringat kak dodol mak mertua kawan buat...sedappppp.....mak ibusumaiyah buat pun sedapppppp......adehhh

lagi syarat nyer?....aaaa tarikh tutup jumaat ni...13 mei....

untuk BONUS.....ini dia...3 wajah glemer bangku kosong...( tapi dah outdated ker ibu ni...BK dah tukar gambor dahh...)

seribu makna dalam 3 wajah....mmmm..;)

ok...done!!!!
 
alamak...dah terlebih masa....jom solat zohor  dulu jom......
 
 


9 comments:

not irene said...

blog bangku kosong cantik tidak terperi
segmen tetap saya ikuti
meh jemput ke blog kami
memyselfandnotirene nama diberi

Srikandi Bonda said...

Salam perkenalan & follow. Nice blog. Keep it up! =)

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam perkenalan. singgah n follow blog ibusumaiyah =D

Tina Othman said...

selamat berkenalan, singgah dari bangku kosong

Jerung Gergasi said...

datang singgah & jadi follower ke 100 =)

misz athiqah said...

salam...alah!!!...xdpat jadi followers ke 100...ha..ha..xpelah...tlewat sikit...datang jenguk anda dari blog BK...=)

bungaitucantik said...

haaalluuu...
see ur link at blog bgku kosg..
i'm here n folow u, see my blog too..
weee...

zonfoe said...

salam singgah kenal..hehe...dtg dari blog BK... ~:)
sila lah ke blog sy juge yer......~

ochim msc 044 said...

Salam perkenalan & follow.

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh