Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

31 May 2011

Make Up Jap Naaaa....(respon tuk ariff bebelan saja)

Assalamualaikum...dan selamat pagi...

Sejak dapat review dari Saudara Ariff...(Bebelan sahaja) dalam bulan lepas kot...terus terpikir...

" a ah laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tul gak tu aper yang dik ariff tu komen dari review 'an nyer..."

Hehehehe...nak ucap terima kasih sangat sebab sudi review penampilan blog ibusumaiyah...tapi tak sempat-sempat nak wat tindakan....tak tahu la ape yang aku buat sebelum ni....:) mungkin sebab SEMANGAT MENYIAPKAN KERJA-KERJA DI OPIS BERKOBAR-KOBAR?....maka banyak benda tuk blog yang terpaksa di biarkan lalu..dengan harapan agar ade kesempatan lain untuk di lihat-lihat semula....owh.....rugi tul aku kerana berfikiran begitu....kan?...

Maka ..!    bila ada ruang dan peluang Aku pun mengambil teladan yang di tegur oleh dik ariff...dengan membuat pengubahsuaian sedikit (banyak gak la sebenarnya) pada penampilan blog ibusumaiyah....lagi pun dah lama tak membeger-beger templetnyer...kedudukan sidebar nyer...susunatur maklumat peribadi dan perkongsian umum....Yang aku rajin ubah....background blog...ehhehe...

HEADER?...ariff ade tegur pasal header....mmmm...insyaAllah akan di usahakan...tapi tidak lah sekarang atau dalam masa terdekat ini...1) sebab tak belajar lagi nak buat header..2) tak carik-carik pun lagi tutorial tuk wat header...:) tapi...insyaAllah ..ade lah gak hati nak buh header...cuma...kalau header itu memberatkan blog ibusumaiyah...mungkin header akan di........di aper ye....di keluarkan kot.....:)

itu jer dulu nak di kongsikan sebagai respon untuk review dari arif..:) terima kasih yer ariff

p/s....psssst ade tak nampak perubahan yang aku dah buat...tak nampak?,,,yeker....tak nampak yer...tak per-takper....nanti aku make up lagi...:)

4 comments:

Arif Azmi said...

Waahh.. Siap ada post special lagi.. Thanks.. :D

linda a.k.a ibusumaiyah said...

opkoss ....sebagai tanda penghargaan..bukan senang nak review blog orang kan...nampak jer remeh..tapi lelah..kan?..

p/s berapa banyak kan daaa..

ZIPPO MILLER said...

ringan sudah blog ni..1st time masuk... :)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

tq..itulah hasrat nyer..nak kasik ringan..:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh