Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

26 May 2011

Pemilihan Untuk Bloglist Heart of Beauty -




Assalamualaikum...kali ni nak join contest dalam blog cik puan aishah..:)

Ade 4 kategori
- Blog Polka Dot
- Blog Sharing is Caring
- Blog Kemas n Simple
- Sidebar yang Menarik

Syarat-syaratnyer..adalah (copy paste je ni)
Heart of Beauty
klik gambar ini untuk terus ke segmen berikut..
Jadi, setiap seorang boleh memilih lebih daripada satu ok. Syarat-Syarat penyertaan :

1. Buat entri tentang pemilihan ni yang bertajuk ' Pemilihan Untuk Bloglist Heart of Beauty '.( kalau x tau nak tulis, just copy. )

2. Wajib Follow blog ni. Aishah akan follow balik.

3. Linkkan entri anda kepada ruangan komen.

4. Tag 3 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.

err...nak tag - yoolanda
       Kak masni
Suharti

inform diaorang melalui fb..:)

5. Letakkan kategori pilihan yang anda pilih pada entri anda. ok.

Kiter pilih kategori 1- sharing is caring  dan 2) blog kemas dan simple..
 
6. Letakkan banner di atas pada entri anda.

TARIKH TUTUP :
22 May 2011 - 30 June 2011

 
DONE...:)...

4 comments:

Nor Aishah said...

thanks sbb join...good luck..shukron

Nor Aishah said...

tarikh ditukar
http://denganredhaallah.blogspot.com/2011/05/perhatian-kepada-peserta-pemilihan.html

linda a.k.a ibusumaiyah said...

terima kasih atas maklumat yang di berikan..:)

anismelon said...

na join jugak buleh..kot kot menang lg..heee..xde lah guwau je..

tenks tau..kalo x anis pon xtau anis top10 bloglist cik qis..heee..

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh