Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

18 May 2011

Poligami CARA Salih Yakob..:)

Assalamualaikum...saya selalu tunggu rakan blog ini update blognyer..:) sebab saya suka membaca di blog nyer...walaupun hanya petikan dari mana-mana sumber..:)..bila di petik..dia akan petik semua...bagi saya ia lengkap untuk sebuah cerita...:)

Jadinya kali ni ade cerita pasal poligami cara yang di praktikkan oleh SY....himpunan petikan berita tentang kenyataan yang disiarkan dalam paper...

Pada yang masih berminat untuk mengetahui bagaimana SY mempraktikkan kebaikan dalam poligami...kengkawan semua boleh klik link ini...ia akan membawa anda terus kepada cerita tersebut...
http://myraudhatulukhuwah.solihin.net/?p=5930#more-5930

Nak bercerita banyak pasal poligami...opkoss la aku bukan orang nyer.......:)

Aku ade pendirian SENDIRI tentang pologami...tapi tak berhasrat nak share di sini lagi...nanti lain plak jadi nyer...

Jadinya...cukup lah jika kita tinjau dulu camner Pengacara/Pelakon/Pelawak KEGEMARAN RAMAI ni berpoligami....

Ingat..yang baik jadikan teladan...yang buruk jadikan sempadan...
Jika kainl panjang sejengkal...jangan di duga lautan dalam..
Jika takut bermain ombak..jangan berumah di tepi pantai...
Sekecil api menjadi kawan...besar api menjadi lawan..

Assalamualaikum...dan  Selamat Pagi...

Ari ni saya ade bengkel berkenaan ISO....mmm ISO lagi....ye la...bagai pernah di kata...

Sebab diri kita ni tak displin sangat...tu sebab kena 'di ISO kan'...cer displin cam orang jepun nun...ade ke deme ber ISO-ISO nih?....hehehehe...

2 comments:

zuwaidah said...

masing2 punya pendapat yg berbeza tapi yg penting kalau ingin berpoligami harus berpandukan al quran, itu yg sebaik2nya

linda a.k.a ibusumaiyah said...

Betul tu kak zu...isu poligami ni biasa jer sebenarnyer...tapi di popularkan sampai tinggalkan stigma kurang elok pada masyarakat...apa pun rezeki di tangan Allah...:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh