Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

06 May 2011

Segmen Review Blog Bebelan Sahaja...

Join segmen lagi?????!!!...hehehehe...

bak jawapan aku pada tie aritu....best gak layan segmen ni....;) betulll....tak caya??..cuba try test tengok....

kali ni nak memeriahkan segmen rakan blog sorang ni...si ariff ni....tgh cuti semester yer...banyak lah masa nyer yerr....moh kiter join....

DIA CONTROL CETAK ...tak leh copy -copy dari blog dia....eden nak copy syarat-syaratnyer....tak per la...ni akak try wat YANG TERBAIK....huhuhu

1) dah lama folo dah.....eh ...dah cakap lum??...tq folo blog akak....
2) tgh wat entry tajuk tu lah nii...:)
3 ) ariff suh letak header....jap yer.........

                      ini haaaa gambor si ariff ....... gaya gempak....hehehe ...



4) link ke post segmen nyer .....baiklah....jap yer...nak klik link.....ok dah...untuk ke segmen nyer terus...klik jer syarat no 4 ini...;)

5) tag 2 rakan blog....yey....ni yg aii suka nak promote ni.....2 jer ker ariff?...ko ni...banyak tu dalam bloglist akak.....ok la ..ok la...ok la...kang si ariff ni MEMBEBEL lak kat aku....
 ini dia......2 rakan blogger akak.....merangkap rakan sekolah rendah...+ sekolah menengah....yang lain jangan la terasa kalau aii tak tag u all....ni haaa ...ariff minta tag 2 jer.....hehehehe

http://atashiinhiroshima.blogspot.com/   - yang ni member sekolah MENENGAH ku ...now ni kerja kat jepun..

http://watieduniaku.blogspot.com/ - ini pula rakan sekolah RENDAH ku...now ni tgh pjj kattt...alamak lupa sudah...tapi dia rajinn...ce ce terjah blog deme....

6) jap g akak komen sana....

7 - 8...abaikan...hahahahha....jgn mare yerr ariff....

done.....!!!

5 comments:

Arif Azmi said...

Wah.. Thanks for joining!! ^^,.. Nanti bila dah review.. Kita inform okay? Thanks again..

Watie Rose said...

euwwwwwww...aku mmg lemah bab2 nih...hehe

sumaiyah_nda said...

hehehe...tak per..ariff tu akan melawat ker blog ko .... tak de perr la...

Arif Azmi said...

Sedang review..

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...

salam singgah... ^_^
from bebelan saja blog ...

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh