Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

09 June 2011

~ ~ ~ ~ ~ ~

Salam...

Pagi ni...atau lebih tepatnya...sejak semalam lagi....life di waktu opis hour ni.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamat membosan kan....memang rasa nak balik cepat-cepat ... amik anak-anak....n layan diaorang ......

Kenapa yer?....

Ntah...tak leh nak describe.....cam ade KEBOSANAN yang meninggi......

aduhh.....

mmm...dah camni jer yang boleh di taip....tak reti nak describe dah...

1) aku nak cari punca masalahnyer KENAPA aku jadi camni?
2) Recover kan diri sendiri dengan cara yanggggg.....mmmm ntah .. yang terbaik lah semestinya...
3) Now ni....tengah wat-wat bodoooo jer.....tak tahu sampai bila boleh tahan....yang pasti...sampai aku jumpa PUNCA aku jadi bosan giler ni.....dan tangani masalah ni....biler????? hope will cover soon.....!

Owh......dhuha dah masuk waktunyer....dah lama dah...:)....Jom Dhuha dulu...mohon murahkan rezeki dengan berkat waktu dhuha yang indah...cantik....anggun...kuat....dan damai ini....:)

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh