Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

20 June 2011

BLOG WALKING BESAR-BESARAN !! !!

Assalamualaikum...

Ayakkkkk....lambat lak menjoinkan diri segmen zippo...maaaf sangat..so...tak nak buang masa dah...harap sempat lagi,....;)


1. Tajuk: " BLOG WALKING BESAR-BESARAN !! "
   
2. Copy and Paste Gambar ini di dalam Entri SAYA  :


   4. Ceritakan serba sedikit kekuatan Blog anda...maksudnya anda pakar dalam Entri jenis macam mana??                    KIRA MACAM MEMPROMOSIKAN BLOG KORANG LE NI HA
.......waduh...ni yang lemah sikit ni....hehehe...mmmmmm blog ibusumaiyah ni...kekuatannyer ade pada.....pada...haaa tu pokok bunga kat bawah tu....(buat masa sekarang)....ehheehe...
 
Rasanya pembacalah yang selayaknyer menilai di mana kekuatan blog ibusumaiyah...:)...sebab akak dah tau dahhh kuat kat mana...kihkihkihkih...(jgn marah naaa zippo)
 
  
itu jer yang terlintas di fikiran...;) boleh tak join lagi ni zippo?

14 comments:

ZIPPO MILLER said...

ibu...zippo dah update...ce tgk link ibu ...jom BW heheh

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/update-sagmen-blog-walking-besar.html

linda a.k.a ibusumaiyah said...

ok...tq...;)

Terbang Bersamaku said...

hai...salam perkenalan...datang singgah dari segment zippo..

Aina said...

Salam..
tuan rumah apekhabar?sehat ker...?

Zyash said...

Salam perkenalan... Dari segmen BLOG WALKING BESAR-BESARAN Zippo ne!! Zyash follow yer.

linda a.k.a ibusumaiyah said...

terbangbersamaku: sila-sila..:) nanti datang lagi yer..:) terima kasih sudi jenguk ibusumaiyah..:)

aina : Alhamdulillah..sihat aina..tq sudi datang sini..:)

zyash : tq zyash...salam perkenalan dari ibusumaiyah..:)

hyemynameisrasyid said...

salam perkenalan.,
slamat maju jaya dalam penulisan ^^

-Alahai~

hasrul hassan said...

Singgah ...
Zippo suruh .. hehehehehe

Ashraf Jalil said...

singgah sini dari segmen Zippo :D

sobri yaacob said...

dtg dri segment ziipo
kekuatan ar..ha..ha rasanya blog ni dah ckup kuat dah ni...
slmat bknalan :)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

rasyid : selamat juga untuk rasyid..:)

HH : kih kih..seb baik zippo suh datang sini yer...

ashraf : tq singgah...maaf ler tak sempat nak bancuh kopi

sobri : tq...byk lagi yang perlu ibusumaiyah belajar ni ..:)

blackroses said...

singgah disini dari blog zippo



http://roziana81.blogspot.com/2011/06/blog-walking-besar-besaran.html

Ezzah samsudin said...

saya balas kunjungan dari komen awak dr segmen zippo... thanks berkunjungke blog saya... salam perkenalan dari saya pada awak.. :)
nice to know u ...

linda a.k.a ibusumaiyah said...

blacroses & kak Ezzah : TQ - TQ..:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh