Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

25 June 2011

Dimanakah Anynomous Aku Menghilang?

Assalamualaikum....dan selamat sejahtera...

Dalam dok sibuk- sibuk sejak kebelakangan ini...teringat plak aku pada rakan pengkomen aku si 'anynomous'....hehe...dah lama tak nampak di komen dalam mana-mana entry sejak 3-4 bulan kebelakangan ni....kemana di yer..... siapa anynomous tu....?

Beliau adalah rakan sekelas aku masa di Sekolah Menengah di Beruas dulu....sekarang duduk kat Miri...kalau rakan sekolah sedang baca entri ni...kemungkinan besar mereka tahu siapakah yang maksudkan itu....

Kenapa terkesan sangat dengan kehilangan  si 'anynomous' ku ini...hehehe....panjang cerita nya....makanya kalau di cerita kan....mungkin ambil masa setahun dua....itu pun tak siap-siap ceritanya....hehehe.....tak de la....si 'anynomous' aku ni adalah antara yang memberi sokongan dalam memanjangkan hayat blog ibusumaiyah.....

walaupun beliau guna nick sebagai  'anynomous'  tapi aku kenal siapa dia...kenkadang beliau guna nama sekolah kami....tu mungkin sebab dia tgh update blog sekolah kot....kihkihkih...jgn mare....

apa pun....silalah kembali yer.....tapi...mungkin juga anak-anak sedang exam...tu yang beliau bz sikit tu.....;)...atau mungkin beliau selalu baca blog ibusumaiyah...tapi tak berkesempatan tuk tegur sapa di sini....

apa pun....(lagi)...SELAMAT MAJU JAYA UNTUK  si 'anynomous' KU ITU....hehehe.....jgn lupa komen di sini naaaa.....

4 comments:

Anonymous said...

aku kah itu?????? hahaha....sabo jer la....tggu la lau aku kene kidnap bru ko buh citer aku kat cni(ade ker org nak kidnap aku....hahahha)
peaceeeeee.......;p

Terbang Bersamaku said...

wah..rndu dgn anynomous ye...hehehhehe..(^___^)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

anonymous: ko lah tu kot...kih kih..ilang kat mesia pun..kan kita mencari sampai ker jepun...seb baik ada kabel kat jepun time tu...

ade orang nak culi yer..berani ker...sekali man rejam dalam laut , abih citer..kihkihkih...

p/s ade pun ko yer...anak-anak pekse ok?

merpatiputih: tu la..rindu kat kengkawan yang biasa ade..tetiba tak de...tu yang terasa tu...;)

Anonymous said...

hahaha...citer yg mncari smpi ke jpn 2 mmg wat cram perut n mulut jer...ko rindu kat aku kan(perasan sat..hehe) meh la dtg miri...

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh