Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

15 June 2011

Hasil Tangan Cik Amira Untuk Blogger Fast n The Furious World..;)

Assalamualaikum....

Pertama nyerr nak minta maaf sebab lewat wat entry khas buat Blogger ini...:)
So now...baru ade kesempatan yang di curi untuk wat entry khas wat blogger ini...:)
(dah memang kena wat entry curi-curi pun...time break, time rehat atau time malam)

Sedikit salasilah perkenalan ibusumaiyah ngan blogger ini...'Fast n The Furious World'....wow.!!!
blogger ni aaaaaaaaa.....kenalan rapat den....serapat mana?...mungkin ade yang lebih rapat dgn dia lah kan...tapi kat opis lama dulu..kami ni  ahli group wat akaun kecil ..hehehhe...kecik tapi besar...
Blogger ni dah lama tak updated blog dia...paling last entry nyer...tahun 2009...masa tu aku paham ..kecelaruan dalam dirinya..nak pilih FB atau BLOG....hahahaha...mungkin dah tahu jawapannyer...atau lebih kepada...'nak di buang mati katak..di lempar mati badak.' cam gitu lah agaknyer yang boleh di katakan..apa pun..tidak lah menjadi masalah untuk dia dan keluarganya...

Blogger ni pernah aku terima sebagai 'anak perempuan' dalam pokok talian keluarga di FB...hehehhe...sehingga lah dia di pinang oleh sang jejaka..maka dia pun tukarkan permohonan kepada ' sister' aku.. dalam FB....tu pun jangan tak tau...ada gak yang tanya " kak linda, faz tu adik kak linda yer..saya tak tahu pun..." hahahahhaha....best cam gitu...

Bila sampai masa blogger ini perlu di ijab kabulkan...bagai orang selalu cakap..DAH SAMPAI SERU...(serammm jer )...makanya...makanya....apa lagi...kami pun tumpang lah meraikannyer..

Bersama ini di sertakan gambar sikit-sikit untuk tatapan pembaca khas untuk blogger / rakan fb / bekas opismate / bekas ' anak perempuan' di FB / sister di FB / ...

 Sudi-sudilah jenguk blog yang telah lama di tinggalkan blogger ini...sekurang-kurangnya boleh kasik semangat pada nya ...meneruskan hidup baru..sebagai ISTERI orang..:)




Hasil tangan Amira untuk kak Fanzzz


opsss...maaf...wajah pengantin lelaki amat ekslusif  .....;)


'mira...kak fanzzz dah kawin laaaaaa......"


p/s......ishhh tak sedar laa bila si Apai ni ngorat fazzz?....camner akak leh tak perasan ni...?

SELAMAT PENGANTIN BARU FAZ....:) SEMOGA BERBAHAGIA DAN DI MURAHKAN REZEKI MELIMPAH RUAH SELEPAS INI...fazzzz....kalau nak menjala di Tasik Sekyen 7 tu...kena minta izin suami dulu tauuu....bukan akak yang pesan...tok kadi muda tu yang pesan....ehekss..

adeh sedey plak makcik nak end kan entry ni...ye la...anak perempuan kawin kan...saper tak sedey...walaupun 'bekas anak perempuan' jer....

bye..
bye
bye..
bye ...

salam

EH....ADE GAMBAR TAMBAHAN LAAA....

Serius siott....ehhehe


Tadaaa.....aaaaaa


No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh