Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

09 June 2011

Ibusumaiyah in Sharing is Caring bloglist of heart of beauty...:)

Assalamualaikum...

serabut barut pagi tadi ngan aper yang tak puashatinyer entah....tgh hari ni nak BLOGWALKING sampai LETIH....haaaaaa.....kembang mata jadinyaa......ligat otak aku sambil analis pembacaan aku dari blog bloger sekelian...:)

Tetiba!!....jenguk blog heart of beauty...nak tengok laaaa kan  keputusan bloglist empunya blog.....
ari tu kan aku ade join segmen HOB carik blog untuk di masukkan dalam bloglistnyer...:)...cer tengok sini haa

dah keluar dah keputusannyer....

wahhhhhhhh...tak sangka .... bertuah gakk ibusumaiyah ni kan?... terpilih sebagai salah satu blog untuk bloglist 'sharing is caring' ....TERUSSSSSSSSSSSSSSS senyum-senyum....hilang dah ape yang dok pendam 2 hari ni........fiiiuhhhhhhhhhhhhhhhh....

Untuk keputusan yang lain lagi...boleh jenguk-jenguk melalui link di bawah ni...:)

http://denganredhaallah.blogspot.com/2011/06/keputusan-bagi-pemilihan-untuk-bloglist.html


ni dok senyum-senyum lagi niii......cer tengok yang nombor 4 tu.....blog ibusumaiyah lah tu....:)

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh