Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

15 June 2011

Ingat Boleh Ler REUNION x-SQUAD AKAUN Z5 di rumah Cik Muszz...Tapi..

Assalamualaikum...
Tadi pagi dah buat entry untuk si Kak Fanz....now ni..citer pasal Cik Musz plak...
cik musz dah sound kat shoutbox ibusumaiyah..' mana gambar saya?'

hahaha....sajer jer nak kasik musz jeles.....tu yg wat post untuk kenduri fazzz dulu tu...hehehe..

Ye....cik musz ni...mmm...minta maaf...tak dapat datang kenduri nyer...sebab pada hari yang sama juga dah berada di kedah...adik kden kawin daaaaa.....

dan...hajat di hati tu...nak lah jumpa gak ngan si keyrol (budakkecikyangayahdiabawabaliktu)....tapi....hajat tak kesampaian gak....kalau tak..boleh buat REUNION x-SQUAD AKAUN Z5 di Ulu Yam kaaa...kan?

Apa pun....cik musz ni adalah opis mate aku gak....seangkatan ngan faz (dalam entry sebelum ni)...sama -sama aku paksa diorang tulis dalam Jernal Baucer sampai bengkok jari memasing...hahaha....seb baik  ade masa SELAMAT kan jari jemari tu ..kasik cantik balik...sebelum hari bahgia ...fuhhh

opppssss.....cik musz ni  blogger gak....hiiishhhh tu la depa ni....orang nak buat blog depa pun pulun nak buat blog...orang update blog...depa pun pulun update....orang maintain update....depa ?...hehehehehehe.....boleh plak wat tak tau jerr kat blog tu ...sampai bersawang barattt.....
 aper pun..itu bukan lah point kat sini....mereka telah membuat pilihan yang mengambil kira semua hal...untungrugi, debitkredit,hapuskira,belanjahasil, sumer lahhh....:)...Tapi kalau nak meninjau blog cik musz...boleh klik sini..

hmmmm......SELAMAT PENGANTIN BARU yer cik musz.....dah jadi isteri oranggg dah....huhuhu.....sedey.....(sedey lagiii).....




mm..cam kenal laaaaa....mmmmmmm



bisik tengah orang ramai tu....ish ish ish...rahsia sungguh hal itu......;)
  
ini memang gaya bebas kesukaan pengantin....


p/s ...lepas-lepas ni...boleh cerita bab anak - anak plak naaaa.....dulu akak sorang jer dok citer pasal si mira n qaseh tu....;)

p/s.......sumber gambor-gambor adalah hasil curian dari profile cik musz...;)

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh