Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

12 June 2011

"Just A Simple Giveaway By Areef"-Sambil Meriba Kain Baju, tali tape Segala tuk men'join'kan diri..:)


BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...salam hari Ahad...ujung minggu...
Cam biasa...waktu-waktu terluang ni...dah sarapan sumer....nak buat kerja2 menjahit pulak...dah lenguh duduk depan mesin jahit...nak duduk potong baju lah plak...sebelum tu..on laptop lah kejap...kot boleh sambil2 ukur-ukur baju..sambil jenguk ape yang menarik perhatian ...;)

Dan....terjumpa sesuatu YANG MENARIK di war-warkan...ye!!!....segmen giveaway dari blogger yang belum pernah aku lewati...makanya...dengan tali tape, kain masih di tangan...aku ribakan dulu...tuk kasik peluang jari ni klik-klik n wat entry ..join the contest....:)...kena CEPAT-CEPAT JOIN...sebab hadiah di gambar KEDUA nya aaaaaaaaamat menarik perhatian.......;)...yang lain pun menarik jugak....

JOM KESYARAT- SYARATNYER....cam biasa aku copy paste bulat-bulat dari blog tersebut...dan edit sikit-sikit...


My 1st giveaway
"Just a simple giveaway"


Syaratnya mudah jer :

Just buat satu entri dengan tajuk "Just A Simple Giveaway By Areef"  - DONE


Last, just tinggalkan komen dan link entri penyertaan anda di sini -WILL DONE

That's it! Simple and easy...- YESSS....VERYSIMPLE...I LIKE IT..;)

Penyertaan boleh dihantar mulai jam 0200 petang/ 07 Jun 2011 - OK

Dan berakhir pada 0800 malam/ 12 Jun 2011  -OK TUAN..:)

The result, as soon as possible, in sya Allah  - INSYAALLAH.. ..:)


OK....dah siap....boleh sambung BW n  ukur baju.....;)


P/S.....semoga ada rezeki ibusumaiyah kali ni....
p/s (lagi ).....empunya blogger tak suruh follow dia pun untuk contest ni..:)..tapi aku sudi seikhlashati memfolo...dan tambah dalam bloglist....sebab cam menarik dan islamic....aku suka blog yang islamic lagi memberi ilmu....blog ini diletakkan dalam bloglist CERITA PAKAR ku...:)

2 comments:

Areef Ibn Naim said...

salam.tq sudi join... good luck n salam ukhwah!

wah, bersemangat yer, in sya allah ada rezeki nnti...

linda a.k.a ibusumaiyah said...

InsyaAllah...:)...tq sudi datang singgah sini..:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh