Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

09 June 2011

Kempen Jom Jimat LETRIK ( 11 cara berjimat )


Assalamualaikum...dan selamat sejahtera...
Dapat email dari Daddy...suh jimat letrik ..kihkihkih...
wife dia ni kalau bab pasang lampu...memang boleh habis satu umah di on..nak-nak time kena tinggal sorang diri bersama anak-anak jer....harusss satu rumah lampu di pasang...start maghrib...sampai g kerja kul 7 pagi nyer...:)

Makanya...sempena harga penggunaan letrik nak naik ni...moh kiter try berjimat cermat ....jom try cara-cara di bawah ni...alaahhhh...cara ni dulu lagi dah di war-warkan...kiter jerrrrrr yang dok leka...maklumlah...kalau tak terdesak tak bertindaklah kiter....JOM...bertindak!!...insyaAllah..bulan depan-depan mungkin kiter di kalangan yang tak payah bayar letrik..sebab jimat giler...sebulan dalam bil RM 20 kebawah jer....so tak yah bayar lah kan?.....hehehhee


3 comments:

SALWANA BINTI ABDUL WAHAB said...

hehe...semenjak tarif letrik naik nie..mak2 suma jadi pbuat bising di umah...hehe..bukak tu xleh...bukak nie xleh...
jimat!!..jimat!!..jimat!!!..
hehe.....singah jenguk jengah di sni..hehe..

cik sakura said...

mari berjimat-cermat..hehe

linda a.k.a ibusumaiyah said...

salwana : a ah...:)..kat umah sekarang akak pun dah start bising kalau ade lampu-kipas yg tak di tutup...

cik sakura : jimatkan sampai tak perlu membayar...;)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh