Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

22 June 2011

Mohon Maaf...

Assalamualaikum...

Minggu ni...jadual kerja agak sibuk...wahhh...macam ler kiter jer yang sibuk yer....(sibuk jer nak citer kat sini...huhuhu)...mmmmm.....bukan aper...nak cerita lah ni....jadual kerja di waktu opis...agak pack...

isnin
Dapat mandat untuk peralihan kerja baru...:)...so kena la start siapkan kerja2 yang tertangguh dan current sebelum peralihan kerja berkuatkuasa Julai nanti....yer la..nanti nak kena belajar task baru ...so memang kena settlekan lah kerja2 yang ade ni...takkan nak kasik kerja yang tak siap kat bakal pengganti kiter plak kan?...tak baik camtu..

Selasa dan Rabu
Kursus 'Insan Muttaqin'.....best pengisiannyer.....tak caya?....cuba lah try test tengok ....(jika ada lagi dan untuk warga UiTM sahaja ;)...mungkin ade juga di anjurkan oleh jabatan memasing dengan nama lain..)

Khamis, jumaat, sabtu ahad..?
Belum sampai daaaaa....;) apa pun...mungkin akan sibuk insyaAllah...jika masih panjang umur...kami akan balik ker Bruas, Perak meraikan kenduri kawin adik ipar denn...:)

Makanya....dengan masa yang agak terhad ini...ibusumaiyah tetap cuba untuk berjalan-jalan secara besar-besaran dalam list yang di sediakan oleh zippo...:)...tahniah atas usaha yang di ketengahkan oleh zippo...jadi..kita kena bagi sokongan...kalau tak kiter rakan blogger...saper lah lagi kan...segmen pun memang untuk mereka yang ade blog..serta yang berminat untuk BW ....:)

Terima kasih juga yang tak terhingga untuk mereka yang sudi melawat ibusumaiyah di sini...:)

tq...n daaaaa

9 comments:

zuwaidah said...

semoga dapat menyudahkan tugasan yg tertangguh dengan sempurna dan selamat melangkah ke job baru

AzwanRamli said...

padatnye jadual!!!

linda a.k.a ibusumaiyah said...

kak zu : tq..berdebar gak nak belajar perkara baru..;)

azwan : hepi kan diri ngan jadual yang agak padat...org lain mungkin lebih sibuk dari kiter..;)

Atashi In Hiroshima said...

patutle kdg2 je nmpk ada... hehe gud luck my friend :)

fiQ'Ra said...

salam awak..fiqra berbesar hati mnjemput awk join contest fiqra ;) tq yea


http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

ZIPPO MILLER said...

tak pe...Buat kerja dengan keadaan yang santai...untuk elakkan tekanan..

sekali lg tq sebb sudi join Ibu...eh leh ke zippo panggil Ibu?? wakakka

linda a.k.a ibusumaiyah said...

yoo : heheh...tu la masuk FB pun..browse jer...

fiqra : insyaAllah...nanti saya g jenguk sana...malam tadi dah tgk-tgk..:)...cam menarik gak ..:)

zippo : santai bersama ibusumaiyah..hehe...marah en ben karang..;)

Terbang Bersamaku said...

owh mcm gtue..good luck n take care ye..(^___^)
kje elok2...
sy pun busy jgk miggu nie, sorry ye lmbt ckit wat kunjungan bals ke blog awk..thanks ye sbb sudi mlawat blog sy..

linda a.k.a ibusumaiyah said...

tu la tu...tak per..sama-sama kita usahakan perkara wajib/hakiki dulu...

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh