Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

02 June 2011

'Tak Mau Dah Yang Lain'....

Assalamualaikum dan selamat petang...

Melewati blog-blog yang RINGAN...hati pun rasa ringan n senang n selesa....:)...ye la kan...bila loading cepat...cepat lah boleh tengok n jenguk ape yang dikongsikan blogger...kan?...dan tadi pun ade approved komen dari kawan blogger baru...zippo ..pasal blog ni dah RINGAN.....yeyy.....tq yer....

Maka dengan itu, aku telah menyimpan hasrat  (ewahh) untuk SENTIASA memastikan blog ini RINGAN dan loading dengan jangka masa yang amat singkat mengikut standard ISO yang telah di tetapkan....ehhehehehe...

Dengan itu...ade banyak 'gambor-gambor' sampingan kat sidebar...yang dulunyer agak penuh aku letak kat tepi kanan ni haaaa....now ni dah pun aku buang....'dah tak nak dah yang lain..." sambil menggoyangkan jari telunjuk kekiri dan kekanan.....ahaksss

Dan.....rasa cam nak masukkan widget 'waktu solat'...sebab cam keperluan plak..nanti nak carik widget waktu solat yang cun-cun sikit...tu jer nak letak nanti..(kot)...so now...kiter dengar-dengarkan dulu laungan azan dari pusat islam/masjid berdekatan...dan jangan lupa....kena jawab azan naaaaaaaa...pastu solat..:)

Baik lah...dah nak balik...siap dah fail n dokumen mana nak bawa balik...kot boleh tengok-tengok sikit malam ni....

Jaga diri semua yer....bye...:)

2 comments:

ZIPPO MILLER said...

alamak...sy ade di situ...malu

linda a.k.a ibusumaiyah said...

kihkihkih....wat per nak malunyer...nak kasik glemer kat blog akak yang tak seberaper ni...:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh