Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

19 July 2011

alaaaaa...naper?....

Salam...

Naper tak leh upload gambar kat Blog ni?....dari tadi dok try...tak boleh laaaa.....aiseymen....dah siap lah draft tuk citer katil di bilik pengantin....tapi tak boleh upload gambar lak.....tak real laa kalau tak de gambar sebagai bukti....

nanti kiter try lagi.....now ni...jom solat dulu....dah nak asar dah pun....;)...jap lagi dah nak punch out....

Larat ker nak masak ni karang....kiter puasa hari ni....;) nak makan aper yer....waaaahhh banyak nyer dalam kepala ni makanan yang nak di bolot........nafsu sungguh...

4 comments:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

hari tu jadi gak mcm tu. blogspot ni kdg2 buat hal jugak. maybe server blogspot tgh update ker, tu yg jadi kacau bilau sikit tu. sabor jer la..try la esok pulak. biasanya esok tu dah ok balik..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

linda a.k.a ibusumaiyah said...

selalu jadi camtu yer...ye la kan..free lak tu...kihkihkih

ZIPPO MILLER said...

ye ke..kite pon asyik teringin nak makan KITE lapa la..tapi KITE tak puase hehehehehe

linda a.k.a ibusumaiyah said...

iyerr...tak per..nanti KITE tu akan puasa ramadhan....jgk tamak cam kiter sudah...hehe..

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh