Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

21 July 2011

Alaaaa...awat camni?....


Assalamualaikum....dan selamat petang....

Hari ni ibu ambil cuti...Qaseh tak berapa sihat sejak petang semalam...

So...seharian duduk berdua ngan Baby ni....selain dari menjaga Qaseh yang tak sihat ni...boleh plak laju buat kerja rumah...menyapu, mengosok, mengemop, menyental, mengelap...dan pelbagai lagi me-me-me nyer...hehehe...jap g nak MEmasak lak...al maklumlah....dok umah tak masak ker...jenuh la kena jeling sat g....internet boleh lak layan....hehehe...ini pun dah besar tuah la...dapat brokben..:)

Tapi kan.....bila nak buka blog ibusumaiyah kan....internet explorer abort laaa...nape eh?...kalau guna laptop daddy ok jer...tapi bila guna lappy sendiri tak boleh plak ..... try jugak  lah tgk kat control panel tu...tapi...setakat tu jer lah yang tahu...hehehe....

tu la yang payah bila hanya ade CELIK  I.T jer kat rumah ni...tapi tak de yang PAKAR....kih kih kih...butttt ( uit..omputih plak!!)....PAKAR letrik memang ade kat umah ni...aaaaaaa...:)


cam gini jadinyer bila try buka blog ibusumaiyah....nak wat camner ni?

6 comments:

ZIPPO MILLER said...

IBU...tuka pakai Google Chrome, lagi laju..lagi senang..betul x tipu

HasrulHassan [HH] said...

hmm ikut nasihat zippo tu .. maybe leh rungkaikan masalah tadi

Terbang Bersamaku said...

yup, saya pun guna google chroome..mmmg lagi laju..:)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

zippo : tq...dah try donlod...tapi donlod pun lembab...kihkihkih...

HH : a ah...tu laa..lepas zippo cakap baru terpikir cara tu...:)

MerpatipUTIH (TB) : nanti nak try donlod lagi...tq..:)

Areef Ibn Naim said...

salam,

blh gaklah try chrome n mozilla... tp kekadang maybe sbb virus yg ada pd laptop or pc kite... sbb intenet ni mmg sng virus tersebar, huhuhu...

linda a.k.a ibusumaiyah said...

tq akhi areef....kena cek PC gak lah tu kan...?

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh