Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

11 July 2011

Bestnya Blog Ni ...

Assalamualaikum...
mood nak join segmen di BK...:) segmen Bestnya Blog Ni ...hehehe
 
APE yang best kat blog ibusumaiyah ni....heheeh...jawapannyer adalah.......yep...jawapannyer ade pada pembaca yang membaca....bagi saya...blog saya opkoss yang terbaik yang saya ada...ye la..saya mana ada 2-3 blog...blog ni jer laaaa satu-satunyer...kemudian-kemudian tak pasti lah plak ..kot gatal tangan nak buka blog lagi...hehe...apa pun...saya sentiasa cuba buat yang terbaik...buat entry yang terbaik...saya tak reti cerita hal politik, agama lagi lah....mungkin cerita hal keluarga jer lah kot...apa pun...dalam apa jua keadaan pasti lah ade yang lebih baik dan kurang baik....kita tengok yang lebih baik jer lah yer...baru ade motivasi diri...:)
 
itu aje...;)
 
 
.....SEGMEN BK.....
 
Tajuk: Bestnya Blog Ni ...
Mudah je, hanya buat satu entri simple, beritahu apa yang paling best dalam blog korang, dan mengapa korang suka blog korang tu. Okeh?
 

7 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Salam. Terima kasih kerana sudi join ..hmmm ala citer2 famili pun best apa, kadangkala tanpa sedar kita berikan satu pengalaman baru buat mereka yang baru nak berumahtangga.... :)

Rohaizam Rosli said...

iejam pon join gk segmen nih...huhu~~~

Cik Bell said...

setiap blOg ada keistimewaan masing2..
membuatkan sy terjah dan follow.hehe

linda a.k.a ibusumaiyah said...

HH : TQ...

Iejam : tq datang sinin

Bell : folo bell jugak

Rohaizam Rosli said...

Iejam dtg lagik.... huhu.... suka dtg blog ibu sumaiyah...

ZIPPO MILLER said...

betul kate BK tu...mcm Zippo...suke gak bace cerite IBU hal keluarge n kehidupan ibu kan kan kan

linda a.k.a ibusumaiyah said...

iejam : silalah datang...selalu pun tak per...dia alu-alukan...

zippo:...tq...cerita NUR KASIH lagi best kan...kihkihkih

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh