Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

31 July 2011

P.A System Dari Ajijient Saiful ...

Assalamualaikumm....dan selamat pagi Malaysia......

Hehehe...actually..entry ni lebih kepada Penduduk Beruas, area Gelong Gajah  dan rakan-rakan SMRS, Beruas Perak.

Yea...ingin diperkenalkan salah satu part yang menyumbang kepada ke'happening' nyer majlis kenduri adik lelaki den yang kerrrr....berapa yer...yang 7 dalam keluarga besar kami sikit masa ari tu...

Actually (lagi)...kami menggunakan perkhidmatan PA SYSTEM dari rakan x-SMRS Beruas, Perak iaitu encik Ajijent saifol...Poi jer aku panggil...kenal tak?..masa REUNION tahun lepas aku sewa PA syst. dia gak....

Harga?...wallllaaaaaa.....memang berpatutan...rakan-rakan SMRS takkan jumpa harga 'kawan-kawan' yang macam ni punyaaa....seriusss.....tak caya cuba la wat majlis...then hire ajijient PA System....(ini memang promote nii....hehhee)....dan aku?...tak de share-share-share amik komisyen ker aper yer.....tolong ikhlas hati ni...

Memula perkhidmatan dari pukul 9 - 5 petang jer...tapi adik-beradik sumer nak menyumbang suara yang SUMBANG...maka sessi khas di sambung malamnyer sampai kul 1...sessi adik beradik dan sedara mara jer....caj tambahan?...adehhh kompom korang tak dapat dari yang lain punya....unless....korang punya RADIO n speaker n sumer peralatan sendiri.....hehehe...

Sedikit gambar di bawah adalah PEMBERIAN EHSAN dari Poi...dia pun cameraman gak....boleh amik khidmat foto shooting dari dia juga....:)

Jom layan...


 adik ipar yerr...



Ketua Rewang / Bentara...adik aku nii...




          Gambar kecik-kecik ni...tak boleh dibesarkan...ini Original size ...kalau di besarkan...kabur jadinyer....so aku susun jadi gini......


B. Y. E

2 comments:

ZIPPO MILLER said...

amik pic pun die pa systm pun die gak kak? wa..pandai die amik sekali semua terus...Bagus bagus.........

linda a.k.a ibusumaiyah said...

a ah...memang bagus...boleh wat pakej...hehe

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh