Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

20 July 2011

Pening sudah....loya dibuatnyer...

Assalamualaikum...

pening dah ni...perut dah rasa mual-mual....rasa cam epal makan tadi tak leh hadam dah....adeh...tekak dah loya...mata?....haaaaaaaaaaaaaa...mata dok teringat kat satu  page ni...blog ni...zippo yang kasik ni.....

adehhhhhh.....blog kari Ngeri...maaf....bukan tak nak lelama singgah di Kari Ngeri...tapi...baru jer pandang header dia....rasa dahhhh......takkkkkk leeeeeeehhhhh naakkkkkk terus kan penjelajahan...tak leh nak scroll down.....terus pangkah jer.....tak sanggup nak tengok aper isi kandungannyer.........aduhhh..........

Ngeri - ngeri- ngeri........tak sempat tinggal jejak kat blog kari ngeri...

p/s....hati ini masih basah........huhuhu....

jangan demam balik sudah laa....demam 'terkegut makndak'

2 comments:

Areef Ibn Naim said...

salam,

tk sihat ke? mg cepat sembuh... sy pun pernah gi blog tu... ngeri gak...

linda a.k.a ibusumaiyah said...

w'salam...

Alhamdulillah..hari ni dah sihat sikit...:) ..tima kasih

ehhehehe...saya tak boleh tgk gambar2 KECEDERAAN ni...kelam mata jadinyer..:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh