Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

28 July 2011

Upload gambar

Assalamualaikum....



Yeyy....dah tau dahhh.....aritu kan....ade entry yang upset sikit pasal tak leh upload gambar kan....ari ni...godek-godek punya godek....rupanya boleh....lerrrrrrrrrrrrrr....yer yer ibu tunggu masa yang sesuai nak wat entry bergambar di laptop daddy jer....tapi tula..kena tunggu ujung minggu laa...sebab hari-hari lepas tak de masa yang terluang.....

waahhh....terasa tercelik IT plak....hahahaha walaupun orang lain sumer dah tahu kot camner nak upload gambar di entry melalui pilihan bar ' edit HTML' tau ' compose'....

Selama ni...memang entry di buat melalui page 'edit HTML' (orang akaun cakap bahasa IT?..camni lah gayanya...)....so taip-taip sumer kat situ...upload gambar pun senang dan boleh add caption pada gambar sumer....

then...sejak 2 minggu ni..tak leh upload gambar lak melalui 'edit html'

godek-punya godek time rehat ni....terklik lah kat 'compose' tu....

sekali!!! boleh daaaaaaaaaaaaaaaaaah....heheheehe..

Alhamdulillah.....bestnyer.....cumanya....versi compose ni...tak leh laa add caption kat gambar yang kiter upload tuu....kena tulis-tulis kat bawah gambar...;)

tapi ok laaa...dari ayik wat entry citerrr jer kan.....kering gak cecair idea ni di buatnyer....


Hilang GERAM HARI NI....mmmmm....GERAM....tapi ilang dah sikit rasa geram tu...


Terima kasih pada Allah...yang mengaturkan segala urusan dunia ku...moga di ampunkan dosa-dosa ku...amin..


p/s bar 'edit html' dan 'compose' tu....ade di sebelah atas kanan kotak New Post...:)

2 comments:

Terbang Bersamaku said...

teruskan blogging ye...=)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

a ah...tq merpatiputih..:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh