Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

19 August 2011

First Time Entry PALING GLEMER Ibusumaiyah Jadi Rujukan...


Assalamualaikum....dan selamat Sejahtera....tahniah...kita dah sampai hari ker 19 dah yer puasanyer....

Pagi ni, buka blog, then ada pengunjung yang berterima kasih berkenaan satu entry ibusumaiyah. Ok...aku pun  u  r welcome lah balik...:)...ade juga yang buat ucapan terima kasih pada 'Jejak bergambar' diatas tu...(boleh tinggalkan jejak bergambar anda disitu..ia amat di hargai)..:)..Aku menjejaki balik Mr.S atas kesudiannyer meninggalkan link di 'kotak jangan jerit'..dan membaca entry-entry beliau - berkenaan gegata!!!....wahhh...ramainyer yang kena gegata ..tak sangka plak..ingatkan aku sorang jer menanggung nyer DULU...DULU yer...ehhe.Dannnnn...mata terpacak pada akhir perkataan di entry beliau.....sumber itu...sungguh membuatkan aku TERHARU dan berbesar hati nak promote blog nyer...:)..kenapa? sebeb PERTAMA KALInyer aku jumpa blogger yang wat entry dari entry aku...:)..plagiat?...takde lah...itu ilmu sedikit yang aku izinkan untuk diambil ..So far belum lagi nak sekat mana-mana yang tak boleh di ambil...mungkin gambar laaa kot aku kisah sikit hehehe.. kena minta izin...;)



ini blog mr.S yang di maksudkan...klik gambar untuk teruuuuus kepada Mr . S naaa....:)




Bila ade entry kita yang memberi manfaat pada yang lain..seharusnya juga aku perlu ucapkan terima kasih juga kerana sudi memanfaatkan bacaan di blog ini....aku memang amat GEMBIRA n BERBESAR HATI.
-Jika nak baca entry gegata boleh klik sini..1) Gegata? Sopak Garam? .dan 2) Nasihat Doktor untuk gegata

p/s Ramadhan yang indah..:)

4 comments:

Terbang Bersamaku said...

wah...apa2 pun teruskan blogging ye..smoga terus sukses...jgn lpe jaga kesihatan...

pCL [p@kcikLie] said...

bila dihargai, kita rasa sangat berharga....dan ia jadi sumber semangat untuk kita terus berblog...memberi apa yg kita tahu itu adalah matlamtnya.

Mr.S said...

wahh.. jejak balik sini.. hihi.. btw thanks for the info gegata tu eh.. :)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

merpatihputih: terima kasih..:)

pakcik lie : betul tu...:)

mr.s : semoga cepat sembuh naa...:)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh