Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

08 August 2011

Mencari IDEA Untuk Join Contest Ini....idea-idea-ideaaaa...

Assalamualaikum...dan selamat malam...

Nampaknya..ahli rumah ni..90% telah keletihan...dan telah pun tido...tinggal aku sorang jer yang dok layan tv..Tanyalah Ustaz pun baru jer abih...mata ni ala-ala nak tutup gak...mungkin kesan nescafe masa buka puasa tadi baru nak bertindak...makanya...jadilah cam gini...mata nak layu...tapi tak boleh tido....saper suruh bancuh nescafe?...adehh...sungguh...tadi asalnyer nak potong baju raya si Amira n Qaseh...tapi kesian plak nak buka lampu cari dasar baju yang tersimpan...daddy tgh tido...letih lah tu....

Sebenarnya....actually...mmmm....heheh...nak citer gak kat sini....sebenarnya...aku tengah cari idea ni.....idea untuk satu contest yang menarik untuk di turut serta...contest yang menguji bakat...kot-kot la ada bakat terpendam ka kan....contest yang memberi hadiah yang menarik??...oppss...bukan hadiah yang aku nak....tapi idea-idea-idea...tanpa idea ..tak leh nak join contest ni....hehehhe

Walaupun memang disedari...aku ni ..tak lah ade BAKAT terpendam...apatah lagi bakat tak pendam...tapi atas rasa berminat itu....dah 2-3 hari mencari idea ...asalnyer...ade sahabat blog ibusumaiyah tag untuk contest tu....myraudhahtullah.blogspot.( maaf kalau salah eja)...bila di jenguk-jenguk syarat contestnyer  tu...memang agak menarik minat....cuma nyaaaaaaaaaaaaaaaaa.....nih...idea nih...tak datang pun lagi.....terima kasih pada cik ummu kerana sudi tag ibusumaiyah...:)

Moga dapat lah idea sikit supaya dapat join contest tersebut......fuuuhh....ideaaa...ideaa...

Untuk kawan-kawan yang lain...jika anda mahu memeriahkan contest yang baik lagi bermotivasi ini....boleh klik disini untuk terus kepada empunya tuan contest..:)

sila-sila....owh..idea-idea-idea.....tolonglah menjelama.....ideaaaa........adehhh....sakit kepala lah plak......ubattt....ubattt...owh ubatt...

2 comments:

mawarseri said...

Salam ziarah from mumbai...;). nice blog..

linda a.k.a ibusumaiyah said...

Selamat datang ker blog ibusumaiyah..:)...terima kasih mawarseri..

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh