Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

25 August 2011

Selamat Tinggal Shah Alam....

Huhuhu....


Assalamualaikum...hari ni last day kerja untuk cuti perayaan aidilfitri tahun ni...:)...dari pagi dok angan nak halfday...tapi tak jadi sebab banyak gak kerja nak kena settlekan...email, print, mohon sign, dannnnnnnnn JV-JV yang berkotak-kotak baru tiba....wooahh...tak nak pandang itu kotak-kotak JV....nak pandang depan jer...walaupun mata dah ade kat rumah...kat rumah baru...belum kat kampung lagi yer.....eheheh

Balik raya?...mmm...lambat lagi kot...tapi nak cuti dulu..nak settlekan ape yang belum settle di rumah tu...pastu boleh lah balik...dan...jika tiba masanya...hal yang nak di settlekan tu tak settle gak......aku TETAP nak balik gak....huhuhuhuhu....ganaz tak?....

Apapun pada yang akan balik esok  atau petang ni- atau lusa......drive bebaik yer....speedtrap pun memang berCENDAWAN....bukan aper...untuk nak aware kan kiter gak...supaya memandulah  mengikut peraturan yang telah di tetapkan TERUTAMA sekali time-time genting begini....

Ok lah.....SELAMAT TINGGAL SHAH ALAM....tapi belum goodbye SELANGOR lagi....baru shah alam.....

p/s .........mood kerja yang MENINGKAT SECARA MENDADAK....ye ker?.........yer... tak caya?...

No comments:

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh