Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

17 August 2011

'UCAPAN AIDILFITRI: DARI Anak-Anak SAYA UNTUK EQBALZACK' - sambil perah kain-perah otak gak...



 ADEYYYYYYY.....adehhh.........sambil perah baju sekolah mira ni haaa....sambil tu lah dok pikir....tarikh akhir penyertaan ucapan RAYA tuk en PHD kiter ni biler yer?....mmmmm...Nasib baik tak  due lagi....Rasanya ini first time saya join GA Saudara Eqbal...untuk  itu di hari raya yang bakal tiba ni kan...ni haaaaa anak dara saya yang 7 tahun dan 4 tahun, minta sampaikan ucapan /pesanan Raya (HEHEHEHE) buat Uncle  Eqbal supaya....

(Jika tulisan pada kad tidak dapat di baca )...

 
1) Berpuasa dengan penuh sabaq...tak lama lagi jer nak raya
2) Rajin-Rajin wat sunat terawih....amira pun buat gak..tapi sikit-sikit la..4 rakaat jer..pastu ngadu tak larat...Qaseh ?...baring atas sejadah sambil  isap botol susunyer...

3) Bayar Zakat fitrah....(dah kot... kan?..)

4) Sediakan duit raya siap-siap..cthnyer..tukar kat bank...dah boleh tukar dah sekarang ni...pastu ... Masukkan dalam sampul cun-cun...nanti sampul tu boleh di simpan n guna plak lain kali....cth ..nak g kenduri ker...kan?
7) Belajar Rajin-rajin....amira (7 tahun) pun tgh study...minggu ni periksa kat sekolah...

dan akhir sekali...

6)....SEMOGA Uncle Eqbal SENTIASA di dalam LINDUNGAN ALLAH , di rahmati Allah dan di murahkan rezeki dunia dan akhirat....:)
 
Itu jer ucapan untuk tahun ini......SELAMAT MENYAMBUT SYAWAL YANG BAKAL TIBA....:) dari Amira dan Qaseh...


4 comments:

alif haris said...

hehe .. gdluck kak :)
menang nnt boleh dpt duit raya :D

eqbalzack said...

salam,
terima kasih join GA abg eq. abg eq dah linkkan kat blog..
selamat berpuasa Linda...

linda a.k.a ibusumaiyah said...

Alif : ehhehehee...sabor je la...wat kenduri kesyukran yer...;)

en eqbal : tq...:)

eqbalzack said...

Salam linda,
terima aksih sgt2 gantung kad raya cyber kat blog linda ni. mmg terharu. abg eq mmg buat utk semua followers/readers...

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh