Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

23 August 2011

ZIARAH RAYA BLOG

JOM ZIARAH RAYA BLOG...


Nama saya Linda Md Zain...nama betul panjang jugak..12 aksara...tahun ini , InsyaAllah akan beraya di Perak...di Manjung dan Beruas...satu jalan, sekali arung...opss..lupa ke Batu Hampar juga. Ucapan saya untuk raya bakal tiba ni....adalah di harapkan sangat agar kita semua selamat sampai kedestinasi yang di tuju dengan SELAMATnyer...InsyaAllah...jangan pandu laju-laju....hati-hati...walaupun sambil layan lagu raya - anak-anak - orang sebelah...kena saman..jangan lupa bayar yerr...:)


SELAMAT HARI RAYA...:)

8 comments:

zuwaidah said...

bestnya byk tempat nak beraya ni. SELAMAT HARI RAYA

linda a.k.a ibusumaiyah said...

tu lah tu...raya sebulan ni..penuh lah jadual raya kiter kan...best tu..

Juwita Jamaludin said...

salam linda thanks ye singgah blog akak.. adik raya kat tempat akak la.. akak orang bota.. lalu situ la kan..:)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

:)...a ah...kendakang memang balik lalu bota..nak ke beruas lebih dekat..kalau ke manjung, kami amik laluan lekir..:)

Bota tu..dah tak jauh pun dari rumah..15-20 minit jer..:)

suriani azwan said...

SELAMAT HATI RAYA ADILFITRI

>>>>ZIARAH RAYA BLOG HH...

kat link bawah ni adalah senarai blogger yang meng'join'kan diri dalam segmen ZIARAH RAYA BLOG

http://azwansprincess.blogspot.com/2011/08/ziarah-raya-blog-senarai-yang.html

Qaseh Qistina said...

selamat hari raya...
sy pon org perak...
ziarah dari segmen yg sama

http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/08/ziarah-raya-blog.html

Nizam Ijam said...

selamat hari raya.. :D

shaliza khairi said...

salam lebaran.

singgah dari segmen HH.
maaf lambat ziarah. busy makan kueh raya. hehe.

selamat hari raya,
maaf zahir&batin.

sudi2kan lah singgah belog shaye. =)

http://umairamaisara.blogspot.com

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh