Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

04 October 2011

Jom tambah trafik blog!

Assalamualaikum....lama tak join segmen....suram jer blog ni sejak kebelankangan ni.....jom aktifkan blog anda dengan segmen ini...:)   ....hey...jgn malas-malas....kena lah rajin sikit....:)..jom jom





14 comments:

salwaismail said...

thanks sudi join.

Jangan lupa blogwalking ke blog peserta yg lain pulak okay? :D

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :) nice blog !
btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

Rahmah Ram Ram said...

singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal dan keep in touch

wanie wonek said...

hye fren. saya datang dari segmen yang sama jugak. jenjalan kat sini tengok apa yang patot. yg penting sudah follow awak. jom g blog saya pulak k :)

http://waniewonek.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

shy princessha said...

hi...
salam kenal...

dtg kenal dr segmen yg sama...
dh follow sini...=)

linda a.k.a ibusumaiyah said...

sila-sila...:)


waniewonek : kenapa blog anda tidak boleh di acces oleh saya? errronyer : tak boleh access..camner tu?

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!

dtg dr segmen yg same.. ^_^ jmput visit my blog ye...thanks!!

Greennn Inspiration

siti kektus said...

morning. ;)


singgah sini pula.


kite follow sini. ;)

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Dari segmen yang sama ^^
Jemputlah datang blog genk ^^

JOM TAMBAH TRAFIK BLOG GENK PULA

Cik Purple Pinkypuff said...

sori lambat terjah.. :D datang sini tambah trafik awak!:)
jom skodeng entri best d blog cp! :)

1. RESIPI CUPCAKES DAN CHOCO CHEESE CAKE YANG SANGAT MUDAH!

2. CIK ANON DATANG BLOG CIK PURPLE?

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

fieza24 said...

hyep . dtg dr segmen yg sama . jemput ke blog saya
http://fieza24.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

Piweet said...

dtg dr segemen yg sama...salam perkenalan...da follow blog ni=)

Jemput ke blog saya:
www.piweeteacher.blogspot.com

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh