Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

12 October 2011

Lelaki Masak Nampak Lebih Handsome?????


Assalamualaikum....ishhh yer kerr...handsome ker?....ishhh...tak PERNAH TERPIKIR plak nak kena pikir sampai ker tahap itu....mmmm...lelaki yer?....ish..ntah ler....yang pernah di lihat ...daddy jer .. tolong aku tanakkan nasi dan goreng ikan kesukaannyer....Ikan Kembung a.k.a ikan termenung....:)...nampak handsome?...aisaymen...nanti balik petang karang nak kena perhatikan bebaik lah.....hehehe......tang mana handsomenyer tu.....ish ish ish....pelik jugak.....mmmm....kalau daddy main masak-masak dengan anak-anak dara nyer...si qaseh n mira tu ye lah jugak...memang nampak comel pun...kihkihkihkih ( angkat bakullll)




...Walaubagaimanapun, pendapat peribadi aku ingin menyatakan, 'handsome' nyer seorang lelaki yang bergelar suami (terutamanya) ketika masak -dari pandangan seorang isteri itu, adalah lebih kepada SIFAT nya yang membantu kaum ibu ini memasak di dapur. 

Bukan lebih kepada GAYA MACHO sisuami ini masak-masak...(masak kat dapur pun kena MACHO ker???)....tetapi lebih kepada PERTOLONGAN yang diberikan ketika sibuk menyediakan makan tuk keluarga....:)..itu baru 'handsome"..pun begitu tak lah jugak nak kata handsome...tapi 'cool' kot....cam sweet jer buat aktiviti bersama...sekalipun hanya tolong bancuhkan air tea, atau tanak nasi atau goreng ikan masin?....masa ni la nak gurau-gurau..manja-manja...berbincang ape yang boleh....tak caya?...cer try test tengok......

ATAU PUN!!!....sweet juga untuk kaum bapa sudi MEMBANTU menjaga anak-anak ketika kaum ibu tengah sibuk nak siapkan makan malam.....:)....yer laa...kita konsider lah kan kaum bapa ini tak BERANI nak masak nasik pelangi ngan ayam rendang tok...kannn.....

LEBIH SWEETT...kalau......ish...kalau...ishhhh.....ntah ler....tak denyer sweet-sweet dah.......bantu membantu lah yer...:)

p/s senggol-senggolan...cubit-cubitan...

2 comments:

supakman said...

aku rti msk ayam msk merh kaler kuning... cool kn... wahahahaha... tuk guru yg slh... slh bg resepi...

Terbang Bersamaku said...

ehhehe..sy pun mmg suka kalau lelaki pndai masak..lagi bagus kalau dpt suami yg pandai masak..=)

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh