Jangan Jadi Follower....Jomla Jadi Kawan IbuSumaiyah..:)

Nombor Anda..:)

10 November 2011

Seronok Kalau Dapat Jual Dengan Harga Murah....

Assalamualaikum....

Bukan saja seronok jika dapat membeli barang kesukaan kita dengan harga yang murah (berpatutan)...tetapi ada jula penjual yang seronok jika dapat menjual dengan harga yang murah. Pasti kedua-dua belah pihak akan senang , gembira dan tenang dalam urusan berjual beli...:)



Bagaimana nak menjual dengan murah tu?...mmm...bile di ambil barang dari supplier ATAS suplplier ATAS supplier ATAS supplier.....atas lagi..lagi atas....camner nak kasik murah? betul tak?...nak dapat direct dari fist supplier...mungkin kena kerja lebih keras lah untuk itu...

Jadinya...kalau ade barang yang kiter survey , then di dapati harga yang di tawarkan mahal tapi masih di dalam harga pasaran, jangan lah melenting dulu...sebab apa?...ade sebab lah tu di kena wat camtu...maybe supplier nyer BERTINGKAT-TINGKAT....atau mau untung lebih?....mmmm Allah je la yang tahu...:)

Apa pun...buat lah perbandingan harga untuk pembelian yang lebih bijak...:)
...meh nak promote satu barang ni....klik pada gambar k....go to setiaimpian.blogspot.com/....

3 comments:

azam said...

Makan untung atas angin ye.....
sebab tu susah nak jual murah.

byk sgt orang tengah

Ainn Hazwany said...

SEDAPNYERRR :)

Mehmed - said...

barang pun makin mahal sekarang..semua gambar tu buat aku lapar la kak. Ahaks!

Cerita Sejak 2008

Award Dari Suharti.....:)

Award Dari Suharti.....:)
TQVM suharti...muuuahhh